Kog profesora cete uvek pamtiti?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 15, 2007, 09:06:41 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

http://www.becejonline.com/images/fbfiles/images/zmija.jpg[/img] debeli zmaj wrote:
Citatšaci wrote:
Citatnajveæi sadista od profana iz novog bečeja profanka ekologije emilija zakiæ.
Uzas...bila nam je razredni staresina meni se cini samo u prvom srednje!Seca se i tata Boris Zakicke jebem ti... [img size=350http://www.becejonline.com/images/fbfiles/images/wwwwwwwwwwq.jpeg

Zakicka nije bila losa ! Nije nas ubila

Aspida!

Zoran Sarajlija

Sad sam se setio jebote nije Emilija nego Radmila

Marina Kovacev

Pejic Zoran? :laugh:
Okacicu na sajt ovih dana intervju sa njim koji sam pisala za skolske novine... Mislim da cinjenica o anketi, koju sam radila na 430 ucenika i gde je on vecinski izabran za omiljenog profesora, govori dovoljno...

Boris Majstorovic

Marina_The_Press napisao/la:
CitatPejic Zoran? :laugh:
Okacicu na sajt ovih dana intervju sa njim koji sam pisala za skolske novine... Mislim da cinjenica o anketi, koju sam radila na 430 ucenika i gde je on vecinski izabran za omiljenog profesora, govori dovoljno...
Pitam se da li bih smeo da pozovem dotičnog gospodina na ovaj forum? Da aktivno učestvuje u raspravi? Da li bi nekima smetalo?

Pesic Sasa

deeman napisao/la:
CitatDušan Zahar ZEC - BOG

Meni bio razredni u osnovnoj:S .Ok je lik:P

Pesic Sasa

5who napisao/la:
Citatmilica gobelic, jbg ja sam isao u ekonomsku...B)

iz ekonomske definitivno milica gobelic:dry: .Zena je lik nevidjeni, a tu je i Hrki-Lik:woohoo:

Sinisa Tomic

Pamticu vecno sve koji su mi predavali, ali za bar malu nijansu ispred ostalih su: Ljilja i Nadezda iz severa i Evelina i Misicka iz ekonomske skole, a sa vise za dva koplja ispred ostalih profesora Zdravko Solak

Ivan Saranovic

@ Marina the Press

Rekao je meni Pejic da ce se pridruziti forumu tokom raspusta. Evo vam informacija iz prve ruke:)

Zoran Pejic

ShaX_91 napisao/la:
Citat@ Marina the Press

Rekao je meni Pejic da ce se pridruziti forumu tokom raspusta. Evo vam informacija iz prve ruke:)

Evo stigao sam,vodite racuna kako se vladate!

Axl Axl

haha Zoki čujem da si danas pravio neke kolače... :) :) :)

Boris Majstorovic

Axl napisao/la:
Citathaha Zoki čujem da si danas pravio neke kolače... :) :) :)

Dve torte je napravio!

Zoran Pejic

pa nije bilo samo dve torte bilo je i da se nabode i tako je svako sbi birao:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ivan Saranovic

OOOOOO. :laugh:
Eto nama i clana foruma iz profesorskog kadra. Extra:)

Sara Maric

Veru Dragin cu uvek pamtiti. Stvarno je kraljica, lik od zene. Pozdrav za najbolju profesoricu.