Beogradjanke ili Novosadjanke

Započeo Milen Vesović, Decembar 18, 2007, 05:30:15 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Milen Vesović

Zoran Sarajlija

Uf ja ne mogu tako gledati generalno podeliti ribe na ove i one.Dok sam radio na moru sve sam neke beogradjanke vato i super su.A sa druge strane brate kad odem u Zmaj-Jovinu uuufffff prvo apaurin pa aspirin pa bensedin...tako da meni mindegy...
I jedan veliki najveci glas za Becejke wuuusssss

Radomir Jelic

Sinisa Tomic

i jos za BECEJKE
beogradjanke i novosadjanke su u najvecem broju slucajeva nafurane i najpametni i najkulturnije i najlepse i najzgodnije i ... FUJ, BLJAK, UAAAAAA

Zoran Sarajlija

Svi moji drugari koji nisu iz Beceja a bili su kod mene u poseti pa smo naravno izasli u grad su se uglavnom odusevljavali becejkama

Nebojsa Andjelic

aleksandar tomic

evo skupicemo ti pare za KARTU U JEDNOM SMERU ZA BEOGRAD (i dalje ako treba)

Milen Vesović

Nebojsa napisao/la:
CitatZa Beograd, za Beograd... :lishce:

Nebojsa potpuno se slazem sa tobom i svoj glas dajem Beogradjankama! A ako me neko pita zasto na listu nisam stavio Becejke itd. to je zato sto smatram da su devojke iz vecih gradova poput BG i NS daleko zrelije u odnosu na svoje vrsnjakinje u Beceju!

Olja Milovanov

mika3 napisao/la:
CitatNebojsa napisao/la:
CitatZa Beograd, za Beograd... :lishce:

Nebojsa potpuno se slazem sa tobom i svoj glas dajem Beogradjankama! A ako me neko pita zasto na listu nisam stavio Becejke itd. to je zato sto smatram da su devojke iz vecih gradova poput BG i NS daleko zrelije u odnosu na svoje vrsnjakinje u Beceju!

Pa Miko mogli bi slobodno reci da su prezrele za svoje godine...:laugh:

Aleksandar Dakic

Ma ribe iz NS su najbolje... nisu neke nafurane ludace kao ove iz BG... brate ono je ludnica... dnevno im treba samo oko 200eur..
POZ SVIM VOJVODJANIMA!!!!!!!!!

mumba

nisu te devojke odraslije od naših.samo su besnije i razmaženije i ništa više!

Zoran Sarajlija

Puno galame oko frajlica a ovako nothing special.jos tri glasa za provinciju od spektatora..

Goran Čonkić

Ja glasam za Becejke i Novo Becejke. :D

A sto se devojaka iz Bg i Ns tice, nije tacno da su zrelije u generali. Mozda malo promiskuitetnije i seksualno zrelije a ne stide se toga sto kod nas ipak ogranicava sredina i ono \\"svi se poznajemo na neki nacin\\"... :blush:

Nebojsa Andjelic

acafaca napisao/la:
Citatevo skupicemo ti pare za KARTU U JEDNOM SMERU ZA BEOGRAD (i dalje ako treba)
A do Australije (avionsku)?

Ivan Saranovic

Nisi ti za Australiju. Prvo nauci kulturu, pa nauci engleski pa cemo onda da te saljemo u Australiju:laugh: