Sta ima novo kod vas?

Započeo Nemanja Topic, Oktobar 01, 2007, 10:11:15 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Serveto Pecin

Razmisljam koliko mi je zao sto nisam imao net poslednje 2-3 nedelje, pa nisam ispunio ni jedan zadatak...
:( :( :(
Mada, biografija je nesto gde bih verovatno ispao, ali ok...
:) Ne bih pis\\\'o o sebi...

mumba

ne radi mi grejanje pa sam klimu uključio da mi ga greje...stan mislim.pederima ove grejne sezone(toplana)čim malo jači vetar dune neki kurac se desi!

Serveto Pecin

Devojka mi sa drustvom spremila zurku iznenadjenja! Nisam mogao da verujem... Spremalo se poslednjih 10ak dana, a nisam ni naslutio. Svaka im cast! A nisam mogao da dodjem sebi od uzbudjenja...
Najbolji rodjendan ever.
:)

tanja mitic

Danas popodne bila Novogodišnja priredba...ufff...prodje i to...:)

mumba

evo sad æu da se otabačim pa da zajutrim još u 9 sati!imam neka neodložna posla!

Goran Čonkić

Od danas sam zavrsio sa alkoholom. Jedno poduze vreme.

Boris Majstorovic

Mali_Lala napisao/la:
CitatOd danas sam zavrsio sa alkoholom. Jedno poduze vreme.

Tako sam se ja oseæao pre dve nedelje, ali me prošlo na svu sreæu :lolol: :lolol: :lolol:

Robbyn �

Imam dobre šanse da ostanem bez posla...Tranzicija...Sreæna Nova Godina...:unsure:
Yeah right...

Boris Majstorovic

Robbyn napisao/la:
CitatImam dobre šanse da ostanem bez posla...Tranzicija...Sreæna Nova Godina...:unsure:
Yeah right...

Sta bi?

Robbyn �

Gazda rešio da proda objekat i povuče se iz posla...Još nije definitivno,ali kupac je veæ bio i mislim da su sada u pitanju samo tehnikalije...

Boris Majstorovic

Taj sto kupuje , jel menja delatnost?

Robbyn �

Menja donekle...Tip radi trgovinu a ne proizvodnju,i druga stvar je što je klasičan gonič robova...Znači,češæe menja radnike nego odeæu :unsure:

Boris Majstorovic

mumba

Z A

Upravo sam igrao Counter Strike u Chaplinu posle 362-e godine.