Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Čonkić

debeli zmaj napisao/la:
CitatNebojsa napisao/la:
CitatHalo ljudi, sta je vama? Zar ne mogu da kazem to sto mislim? Meni ta kafana nije po meri , pa se ljuti koliko hoces!!!
Vec jednom spomenuh da nije ni predvidjen da se tebi i takvima ako ti dopadne.Pogotovo ne kad si u tim gackama a napolju debeli minus jbg.Ma di ces mi taki doci gologuz da slusamo muziku i popijemo pivo sta ti je.Ja razumem da ti svaki put kad se pogledas u ogledalo vidis muskarcinu(tebe citiram) ali mi bi to drugacije shvatili i ne bi bilo to-TO.Jednog dana kad se malo uozbiljis,dobijes na nekim kvalitetima koji ti sad nedostaju i jednom kad ti ovakav rustikalni-punk-andergraund fazon ne bude toliko odbojan i straobalan naidji na pivo jbg.Sta drugo da ti kazem;) ;) ;)

Zmaju...mozak godinama nestaje a ne da se jos nadas da ce ga dobiti... :(

Nebojsa Andjelic

aleksandar tomic

da ces biti sve glupaviji, a ne sve pametniji

Goran Čonkić

Boris Majstorovic

Kod Cipija je ubedljivo najbolji espresso u Bečeju. U Bečeju je to izgleda skupa investicija, kupiti normalnu kafu i služiti ljudima! Bolje je kad smrdi i nema nikakav ukus (bar tri mesta imaju takvu kafu).

Zoran Sarajlija

Original Lavazza + Hausbrandtov jednogrupni kafemat koji se redovno odrzava (pranje i servis i profi ciscenje).Gramaza je standardna 7.2 gr po komadu + isto hausbrandtov mlin...melje se iskljucivo do 10 kafa unapred da ne bi izvetrila.Da ne serem od 18000 espresa do sad mozda nekih 10 kafa rashoda bilo !!!???

Boris Majstorovic

Znam da gazda jednog kafica dolazi kod Cipija na kafu. Sta ces bolje od toga?

Goran Relic

Zoran Sarajlija

RELAX napisao/la:
CitatNaziv kafane je do jaja.
Dedicated to Milan Niksic(1974-2003) & Dejan Bozic(1974-2003).

You went without warning
We didn\\\'t even know
Just like the good ones
It was your turn to go
Your turn to go...SAXON

aleksandar tomic

01. 01. u domacu podrsku spada JKMAMKK, a specijalni gosti koji nisu u prilici da se 29. 12. pojave zbog obaveza, doci ce za reprizu u DEBELI, a radi se bendu pod imenom TETRAPANK

janos demeter

tata Boris wrote:
CitatZnam da gazda jednog kafica dolazi kod Cipija na kafu. Sta ces bolje od toga?
Ma samo galami ako mislis na Davida kao i ja...:ohmy:

Boris Majstorovic

demeter wrote:
Citattata Boris wrote:
CitatZnam da gazda jednog kafica dolazi kod Cipija na kafu. Sta ces bolje od toga?
Ma samo galami ako mislis na Davida kao i ja...:ohmy:
Igen

velimir cvejanov

Znam da gazda jednog kafica na krajnje originalan nacin igra bilijar :laugh: ... Tako sam i ja u mladjim danima, ali izdala me snaga... i jetra...

Zoran Sarajlija

mumba