***Docek Nove Godine***

Započeo Peleena :) Pa shta te briga :D, Decembar 13, 2007, 10:56:28 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Peleena :) Pa shta te briga :D

Ulaznica 1600,tombola,repriza uz obaveznu veceru,ziva muzika.Rezervacije:0216912772.:kiss:

Gradska Kafana

velimir cvejanov

Goran Relic

Stage mislim 2000 klopa tombola živa svirka i dobiš bon 2x100din
Belami folkoteka 2000 švedski sto obimno, neograničeno piæe domaæe (tu spada guarana, peler i dr),živa svirka.
Floyd 2000 klopa i piæe neograničeno (domaæe), muzika diskare i rok.

Ivan Saranovic

Axl Axl

Proslogodišnjom cenom od 3000 & all inclusive, i ovom od 1600 uz dva piæa, Stage spada u top cene u Vojvodini, ali ne i u top ponude...

Po meni je čak ove godine i dosta skuplje jer npr. budem za stolom sa 6-7 prijatelja, docek traje od 20 do 04, a jos moj drugar Boshko vole red bul i jeger, i to baš vole mnogo :) (ženski svet bolje da ne pominjem, sve sami bezdani) :) cifra ode u nebesa... :)

Nebojsa Andjelic

Axl Axl

Nebojsa napisao/la:
CitatHoces ti nesto praviti i ove godine?

veæ je napravljeno i završeno, bice privatna žurka, klopa, neograničena strana piæa, tombolica, trubači i još po nešto, ne postavljam nikakvu najavu jer više nema mesta...

Ovako izgleda flajer i plakat...

znaci ovo je samo promo materijal, mesta više nema.

Peleena :) Pa shta te briga :D

oooo....nadam se da ce me sa posla pustiti da budem na trgu u 00:00,cujem da ce u tom momentu pevati ili svirati extra momak,mislim da je Conte ili sta vec...ops..:blush:

Goran Relic

Goran Čonkić

Koliko sam ja shvatio - Turisticka organizacija Beceja

Ali necu da gresim dusu,ako neko zna 100% nek se javi.

Axl Axl

Oni organizuju, a čitao sam u novinama da im je budžet za organizaciju 800 000 dinara...

Goran Relic

Pa onda dolazi Lepa Brena?
Mogu ja za 800 000, uzmem lovu i platim nekog da organizuje novaka za 400 000.

janos demeter