Najruznija zena koju znate

Započeo Milen Vesović, Decembar 18, 2007, 05:33:04 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Milen Vesović

Ko je po vama najruznija zena koju znate???

Zoran Sarajlija

Olbrajtova kurvetina,malo sam subjektivan zbog njenog `minulog rada` ali brate gadna je kao pacovska lesina.

Radomir Jelic

Goran Čonkić

Igrutine,jbt uplasi me! Skrolujem ti ja dole kad ono avet.

Sinisa Tomic

i ja glasam za Borku (da nije bilo nje i njenih ne bi ni znali za Madlen)

Ivan Saranovic

Joj Igrutine zivot si mi skratio kad si pokazao ovu sliku. AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
I`m dying!!!:laugh:

velimir cvejanov

Ne postoji ružna žena. Treba znati videti.

mumba

ma nemate vi bre pojma o najružnoæi!ruška jakiæ je zakon!

Peleena :) Pa shta te briga :D

Krstim se tri puta!
Nijedna zena nije kriva sto je ruzna...Vi ste ruzni!Kako smete samo da pljujete ruznim zenama!?

Vi ste ruzni jer nemate srca!:unsure:

mumba

zlato naše pa to se mi samo šalimo!sve su gorepomenute dame lepe na svoj način!neke iznutra a neke imaju lepe blejzere,naočare,šminku!

Goran Relic

Ma ajd igrutine Borka je samo baka.
Pogledaj onu Rusku.

Peleena :) Pa shta te briga :D

Crossbringer napisao/la:
Citatzlato naše pa to se mi samo šalimo!sve su gorepomenute dame lepe na svoj način!neke iznutra a neke imaju lepe blejzere,naočare,šminku!
Vala se salite..:blink:

TiDža84

Citiram Helenu Rubinstajn koja je rekla \\" Ne postoje ruzne zene, samo lenje\\" a i kako mozete da pricate uopste o ovim zenama,mozda jesu mentalni smradovi ali imaju obe po 70-tak godina,niko od nas ako i dozivimo te godine nece izgledati bolje....

Zoran Sarajlija

Peregrina napisao/la:
CitatKrstim se tri puta!
Nijedna zena nije kriva sto je ruzna...Vi ste ruzni!Kako smete samo da pljujete ruznim zenama!?

Vi ste ruzni jer nemate srca!:unsure:
Pa covek trazio nase misljenje sta sad !?!?Meni je Madlin Olbrajt fujcina...;) ;) ;)