Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

Masina najbolje radi kad se dostigne radna temperatura...i Cveja je na karambolu koristio doping za podesavanje nisanskih sprava;) ;) ;)

velimir cvejanov

E, pa to je dobra stara optika, M 60, stari model, ali funkcionise jos solidno. Uz malo upgradea u vidu dopinga, ih... Evo i jednog totalnog off topica: igra li jos neko u Beceju karambol osim nas cetvorice-petorice?

Goran Čonkić

Ja igrao ranije na izvidjacima. Bih i sad ali posto nestalo drustvo nema se sa kim a i polako pravila izvetrila iz lubenice...

Zoran Sarajlija

Pravila su jednostavna: ko ne zna da da felsa na belu ne moze da igra karambol...simple as it is

mumba

meni su fliperi zakon! znate šta je to?

velimir cvejanov

To bese neki delfin, ako se dobro secam?

Goran Čonkić

debeli zmaj wrote:
CitatPravila su jednostavna: ko ne zna da da felsa na belu ne moze da igra karambol...simple as it is

Toliko bas nije izvetrilo. :D

Zaboravio sam ono sa koliko puta sme da se udari kugla...kako to vec bese. I samu racunicu sam zaboravio. :blush:

Zoran Sarajlija

:njanja: :njanja: :thumb: :thumb: :kolce: :kolce: :juhuuu: :juhuuu:

Zoran Sarajlija

:njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja:

Dragan Lončarski

cveja wrote:
Citatigra li jos neko u Beceju karambol osim nas cetvorice-petorice?
a bilijara? :)

Zoran Sarajlija

Becejski Youth-Punk-Force `Upside Down` su definitivno potvrdili da ce svirati kao predgrupa;) ;) ;)  :thumb: :thumb: :thumb:

Vladimir Bakic

Nije da volim da zanovetam,ali obicno se organizator svirke,posebno ako ujedno daje i svoju oprema pita da li je raspolozen da mu gomila klinaca drlja po istoj..

mumba

Zoran Sarajlija

Pa ja kontao da obogatimo hepening i da poguramo nase becejce jbg...

Ivan Saranovic

Ja sam znao. Pre nego sto smo prodali staru kucu imali smo sto za karambol i picio sam svaki dan. Ali sam zaboravio, tj. izasao iz fore totalno zato sto sam poslednji put igrao pre 4 godine.:(