Kako ste se proveli za docek???

Započeo Axl Axl, Januar 01, 2008, 10:56:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ognjen Miric

koomashin wrote:
Citatcim si imao cvikere na glavi...znam koliko je sati :)
nego, jel bio neko na trgu? :)

ma doslo je do tehnickih problema  pa smo morali na brzinu nesto da zavarimo  jbg ja nisam imao cvikere pa vidi kakve su mi oci hihi

inace kao sto se vidi bio sam u aleksandriji i bilo mi je extraaaaa

Stevan Kosanovic

ma nisi bio... sta varash narod :)
ti mislis da si bio :)
ehehehe

Marko Vujkov

Zdravko Colic je pokazao da je jaci od nove godine, i da ona dolazi tek kad on dozvoli i zavrsi pesmu. Ne znam da li je spreman za finalnu borbu sa Chuck Norrisom, ali vrlo je mocan... Hol Arene = dobro bilo, gomila Becejaca, dobri bendovi i, sto je najvaznije, bez trubaca u ponoc

Djordje P.

kako smo se nadali... hehe!
dobro je bilo, bio sam sa drugarima. prvo kucna varijanta, onda na kratko do centra i na kraju (zna se) u debeli zmaj :)

naravno bez shabanske muzike, ponasanja, odevanja i sl. ni u tragovima :)
odoh sada do debelog, bice loodo :D

Tony Montana

Axl wrote:
Citatjos forumasa...
Axl,Scarface,Integral u provodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!bilo je extra!!!!!!!!

Goran Relic

Onomad sam kritikovao lovu koja se trosi za docek.
Posto nisam bio na trgu, jel vredelo?

Boris Majstorovic

Sam doček sam proveo sa kumovom i mojom porodicom, ostatak vremena sam proveo u čišæenju snega i sankanju. Malo sam i odmarao. Èak sam uspeo da odspavam jedno jutro čak do 9.30 h. Napunio sam baterije i sutra natrag na posao.

Leana Tajkov

Axl, pun pogodak.
Da, to bejah ja.
Mada me nije bilo tesko pronaci jer sam svetlela kao lampica od kolicine zute boje na sebi :)
Moram da priznam da je zaista bila dobra organizacija za Novu godinu u Alexandriji...
A i na trgu je zaista bilo fenomenalno!
Sneg, extra muzika, prijatelji...i promrzle noge.
Za cistu peticu :)

Z A

RELAX wrote:
CitatOnomad sam kritikovao lovu koja se trosi za docek.
Posto nisam bio na trgu, jel vredelo?

Nije vredelo.

bojana jakšić

Zoran Sarajlija

U Debelom do ponoci 20 ljudi a posle ponoci 120.A zadnji su izasli konobari iz Bara (Trajce i Kure) u 10 sati ujutru !?

Robert Èonka

U Stage-u nikakav docek!:(  Sve bez veze,muzicari nikakvi,kelneri jos losiji,cekalo se na pice po 15 i vise minuta,klope skoro da i nije bilo...  Ni za meze...   :choler:  Tmurno,vecina u crnom...  Vazno je da smo bili \\\"fancy\\\"!!!  A bas sam se spremio za dobar provod!  :alodajpivo:

dada dadic

a kakvi su bili banacani muzicari?
pre doceka, najavljivali su ludilo.

Robert Èonka

Bend ko bend,bili su ok...   Al\\\' nishta extra...