Gde se dobro jede u Bečeju?

Započeo Goran Relic, Decembar 14, 2007, 12:08:11 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Relic

Nema ali sam mislio da si bio negde na strani.
Jel somun od Stajkija?

TiDža84

@tata Boris-bila je neka kojoj su krajevi bili napunjeni mozzarelom slicna ovoj,ali stvar je u tome sto je imala instant ukus,kao sto imaju sva fast food jela....mada nije bila toliko ni skupa,za 2 osobe kostala je 1590 forinti....(oko 6 evra)

@RELAX-navodno nisu Stajkijevi somuni nego se donose iz NS-a

Boris Majstorovic

TiDža84

:unsure: E to sad stvarno ne znam...mislim da nije iz tiganja nego je pecena na plotni,dobili smo je na dasci,dok je neki par koji je sedeo pored nas dobio pizzu u tiganju....:)

Ivan Saranovic

Joj bio sam i ja pre par meseci otvorio se pizza hut u Beogradu. Jako im je dobra pizza. :)

Boris Majstorovic

ShaX_91 wrote:
CitatJoj bio sam i ja pre par meseci otvorio se pizza hut u Beogradu. Jako im je dobra pizza. :)

Raskrsnica Makedonske i Hilandarske?

Becej City

tata Boris wrote:
CitatShaX_91 wrote:
CitatJoj bio sam i ja pre par meseci otvorio se pizza hut u Beogradu. Jako im je dobra pizza. :)

Raskrsnica Makedonske i Hilandarske?

Aj se manemo prica tipa \\\"ako budes is\\\'o kroz Pestu, svrati kod Bandike na cevape\\\" ...
Pricamo o Beceju;)
Juce uzeh pizzu u \\\"Mappamondu\\\", restoranu pored Davidoff-a!

Srednje zalosno!:unsure:
Nikad vise!

p.s.

Zoltika, da nema tebe i tvoje picerije, ja bih te od sira i salame napravio, isti bi taki isp\\\'o!B) :)

Ivana Mrkšiæ

Moram da zahvalim na pozivu na veceru i da primetim da je tata Boris kompetentan da prica o najboljoj hrani! Cini mi se da nije probao samo kuhinju moje familije

Goran Relic

Kao sto obecah ponovo sam se vratio Zoltiki i probao picu.
Mislim da je bolja pica nego prosli put.
Samo cu sledeci put traziti da je malo duze pece, testo mi bilo malo kao testasto.
Sve u svemu OK.
Stvarno je Boris u pravu sto je otvorio novu temu.
Ajd da se drzimo Beceja.

Goran Relic

Morao sam da osvezim temu jer postoji novina.
Restoran mali lovac je poceo sa pecenjem pica na zaru.
Mislim da vredi probati.  

Djordje P.

Serveto Pecin

UUu!!! Obozavam pice! Sledeci put bih mogao izvesti devojku.. :)

mumba

najbolje je da sami sebi pravite hranu jer ko zna od hrane po raznim restoranima i prčvarnicama samo može da se otruješ! barem se to meni više puta dešavalo tako da ja već skoro 10 godina jedem samo kod svoje kuće ili negde u gostima jedino nekad burek pojedem u pekari i to je to!

Kyle Broflovski

rki ska

nigde! svugde je djubre hrana,a i preskupo je! ja za onuj jednu pizz-u sto mogu da kupim u nekoj smrdljivoj piceriji i platim 200-250-300 mogu da napravim 3 bogate-domace pizze.