Da nisam ono sto jesam bio bih?

Započeo Axl Axl, Oktobar 18, 2007, 10:01:18 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Z A

Voleo bih da zivim u nekom plemenu u skladu sa prirodom.

Goran Relic

Mnogo mi se svidja opcija coban, al sa lap topom i besplatnim internetom.

Z A

ili tako neka varijanta,do ijaja.samo jos psidze neke kad bi imao,tj dobro ozvucenje.

Bilja Maric

Sada ne radim nigde, ali ako posle fakulteta ne nadjem dobar posao,bicu.... PJEVAČ\\\'CA :o)))))))))))

Zoran Suboticki

Da nisam ono sto jesam bio bih ono sto nisam. A to vec ne bih mogao podneti!

Nekad sam se zanosio da otvorim neki pab. Pokusao sam cak to da uradim u Beceju, kuca fenomenalna, dobra lokacija, projekat je bio kao iz snova. /Kuriozitet: cak je i Z.Djindjic u to bio ukljucen/. Projekat se zvao: Becejska kuca!
A onda sam otisao u \\\"protestante\\\" tj, vodio sam proteste / 96-97. godine/...i zivot mi se okrenuo na glavce.
 Davno pre toga sam u Novom Sadu  relativno kratko vreme drzao dzez klub, ali me je inflacija sj...la. Paralelno sa tim sam predavao na Filozofskom Fakultetu.

mumba

sem što bih bio viking voleo bih da budem pekar ili još bolje vulkanizer!

mihajlo mihajlovic

sad sam neki security,ali voleo bih da sam neki seik...prosto im jako zavidim...gomila para,40 zena,gomila auta...sta jos pozeleti...

Loredana Perak

pa,svidja mi se gde i sta radim(u studiju za piercing i tattoo),ali volela bih da budem pandur:) i,bicu jednog dana:)

Kyle Broflovski

TiDža84

Striptizeta ili igracica isto mi se hvata...:laugh: :P

To je danas postao \\\"unosan\\\" biznis...

rki ska

aleksandar tomic

studio_Dragon napisao/la:
Citatpa,svidja mi se gde i sta radim(u studiju za piercing i tattoo),ali volela bih da budem pandur:) i,bicu jednog dana:)
ne verujem svojim ocima :X

Biljana Barjaktarov

volim posao kojim se bavim..
ali moja zivotna zelja je da budem vaspitacica:)jako bih bila srecna ako bi zivot posvetila deci..posto ih obozavam;)

Irena Žunić

Volim svoje zanimanje, a da nisam što jesam, volela bih da sam profesionalni fotograf National Geographic -a.

Loredana Perak

acafaca napisao/la:
Citatstudio_Dragon napisao/la:
Citatpa,svidja mi se gde i sta radim(u studiju za piercing i tattoo),ali volela bih da budem pandur:) i,bicu jednog dana:)
ne verujem svojim ocima :X

Zasto?Sta fali?Svi imamo razlicito misljenje,sto se tebi ne svidja nekom mozda hoce,gde bi nam bio kraj kada bi imali svi ista interesovanja i zanimanja? hm?:dry: