Šra radite kada Vas partner ostavi???

Započeo Milen Vesović, Januar 15, 2008, 03:52:15 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Milen Vesović

Dakle šta radite ili šta biste radili da Vas partner ostavi???

Ivan Srdanovic

Verovatno bih nasao drugu, ako je ikako moguce

Radomir Jelic

Pa, ne bih odmah skakao na drugu...

Prvo da vidimo da li je parnerka sigurna u svoju odluku, sacekati neko vreme... ne dugo... a potom, naravno, naci drugu... zivot ide dalje, ne sme se ocajavati...

TiDža84

He,he zivot ide dalje...NAPRED U NOVE POBEDE!B)

Dragan Lončarski

razmislis u cemu je tvoja/vasa greska... ne osudjujes se... vodis racuna da ti se te iste greske vise ne ponavljaju... posvetis se stvarima i ljudima koje volis... a ostalo dodje ponovo na svoje mesto :)

aleksandar tomic

popijes 1/2l vinjaka slusajuci Kucku od NBGa

Nebojsa Andjelic

igrutin wrote:
CitatPa, ne bih odmah skakao na drugu...

Ja bih.

Bosko Sa kanala Pink-a

acafaca wrote:
Citatpopijes 1/2l vinjaka slusajuci Kucku od NBGa
Ova ti dobra! B)
Ili pak \\\"Marijana\\\" od NBG, takodje nije losa! :silly:

Sta uraditi? Prvo vece se najverovatnije napiti jer ti je skenj, a sutra jednostavno nastaviti dalje.

Ako imas hobi ili bilo sta sto te ispunjava - tome se posveti i caos. Drugovi, prijatelji su tu, podrska je tu i osmeh na lice!
Rana mora postojati ali samo do tebe je koliko ce ona brzo zarasti...

petar dobrinovic

ma daj bre, svi kenjate ovde...
prvih par dana imas osecaj da si govno, pitas se zasto me je ostavilaaaaa :( , ponasas se ko neka picketina... onda je malo proganjas, da vidis da li se vidja sa drugim :unsure:  po cemu je on bolji od tebe? osecas se nesigurno, kao da si u zatvoru i svi hoce da te jebu :blink:
i tako taj stalker fazon traje danima, ne mozes da podneses slike koje ti se javljaju u glavi, ne moze kita da ti se digne:huh:
A onda se jednog jutra probudis i odes na glasanje....:silly:

Olja Milovanov

Teska situacija u kojoj se osecas zaista snuzdeno, povredjeno i sklon si i plakanju, i vristanju, stalnom zaljenju drugaricama, i jos bezbroj suludih ideja ti pada na pamet...:(  
Ali vreme leci sve, tako da je samo stvar u tome da se, kako je Fear rekao, jednog dana probudis i kazes menjam list, posveticu se ljudima i stvarima koje me cine srecnom, ispunjenom itd, itd...

Bas kako je Tidza rekla- NAPRED U NOVE POBEDE...;)

mumba

pa osećam se kao što je fear napomenuo i pevam ovu pesmu!

{youtube}R-gbzAYVwt4&feature{/youtube}

inače vixen - love is a killer

Zoran Sarajlija

Jaaaaao mani me drugara mi za N.G.-u ostavila devojka ! Jos uvek je u soku i nemoguc je.Od kojekakvih depresija pa do `ma boli me kurac` faza.Svega ima hehehehehe i suza i ozdeavanja.Ali kao posmatrac sa strane vidim da bol i zbunjenost polako jenjavaju.VREME leci sve.

mumba

fight the power! say no to girls and be a monk!

TiDža84

jao,jao,jao,jaoooo.....Crosss cekaj stani,nema tog muskarca koji bi rekao ne devojci kad mu pridje,sem onih deklarisanih (zna se kojih)....prema tome dok je sveta i veka,muskarci ne mogu bez devojaka niti devojke bez muskaraca...jednostavno 1+1=2!!!!!