Da li živite da bi radili ili radite da bi živeli?

Započeo Boris Majstorovic, Januar 19, 2008, 01:58:24 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Jos uvek nisam stigla do pravog radnog mesta drugacijeg od skolske klupe :laugh: ... Ali sam na primeru svojih roditelja videla kako izgleda raditi i samo raditi za neko \\\"bolje\\\" sutra koje svi cekamo kao Godo-a, a onda su u roku od 3 meseca oboje imali srcke i zavrsili u Kamenici. E tek kada se takve stvari dese, ljudi se zapitaju cemu sve to i zasto toliko jure kao muve bez glave, i koliko stvari, mnogo vaznijih od posla i novca propustaju oko sebe...?

mumba

e moj cipi nekad nam bilo ovako i moglo se lepo živeti:

a sada došle vrle demokrate pa nas vratile da ovaako živimo kao u 1930 - i nekoj!

Radomir Jelic

nisu dosle demokrate, vec doslo vreme da se vracaju kreditna zaduzenja onih sa gornje slike

mumba

Goran Čonkić

E niste u pravu ni jedan od vas! A i obojica ste u pravu...

Placa se ceh nasih oceva i majki koji su ziveli kako su ziveli, placa se ceh nasih oceva i majki koji su dozvolili rat na ovim prostorima u kom se potrosilo preko 80 000 000 000 Eura, placamo ceh sto su dozvolili 15godina vlasti u kojoj se mali broj ljudi koji sada vlada drzavom obogatio...to sve treba platiti...a ko ce? Pa naravno mi mladi, koji smo detinjstvo izgubili,pa mladost a sad cemo i zivot jer treba samo da radimo,radimo,radimo,radimo,radimo...tako da je moj odgovor na pitanje - Nazalost RADIM da bi PREziveo a ne ziveo... :( :( :(

Mada se trudim iz petnih zila da pocnem da zivim da bi radio...

tanja mitic

....radim da bismo preživele....i svaki da se molim da mi produže ugovor, za još koji mesec, za još koji mesec...:( ....i prestala sam da maštam....surova današnjica me čvrsto drži, da ne poletim i da ne odletim.

Radomir Jelic

Mali_Lala napisao/la:
CitatE niste u pravu ni jedan od vas! A i obojica ste u pravu...

Placa se ceh nasih oceva i majki koji su ziveli kako su ziveli, placa se ceh nasih oceva i majki koji su dozvolili rat na ovim prostorima u kom se potrosilo preko 80 000 000 000 Eura, placamo ceh sto su dozvolili 15godina vlasti u kojoj se mali broj ljudi koji sada vlada drzavom obogatio...to sve treba platiti...a ko ce? Pa naravno mi mladi, koji smo detinjstvo izgubili,pa mladost a sad cemo i zivot jer treba samo da radimo,radimo,radimo,radimo,radimo...tako da je moj odgovor na pitanje - Nazalost RADIM da bi PREziveo a ne ziveo... :( :( :(

Mada se trudim iz petnih zila da pocnem da zivim da bi radio...

nemam sta da dodam i to na OBA dela posta

Ivan B.

Gluposti,pa zato u knjigovodstvu postoji otpis,npr.otpis sumnjivih potrazivanja,a mi u Srbiji smo veoma sumnjivi,cas dune koshava,severac,Mile kITIC I jUZNI VETAR itd.:) Criss Cros da nabrajam josh ili da ne dosadjujem?:)