Kog profesora cete uvek pamtiti?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 15, 2007, 09:06:41 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sara Maric

Ajkulu i Sofiju necu da pamtim, ne bih da komentarisem jer ipak cu biti pristojna, ali ostale su mi u negativnoj uspomeni, a sta jos mislim o njima zadrzacu za sebe. Ipak ovo mnogi citaju. Vera Dragin je najbolja profesorica.

Serveto Pecin

Nikada necu zaboraviti ucitelja Zorana... Zoran Ljubojev, iz Severa. Nije bilo boljeg. Nije bio profesor, ali je bas bio ok! Veliki pozdrav!

Srba Nedeljkov

Nicetinka iz osnovne,a iz srednje Dragana Jovic;)
jedno kratko vreme mi je u srednjoj predavala i Latic Milica(laticka prof.srpskog)ali sam cuo da je nazalost pokojna sada!!!:(

TiDža84

Nikola Kurcubic

Osnovna skola, u Severu, Naravno Ilijada esesovac nas. istorije. Njemu nema ravnog. Srednja skola po mom misljenju, Najbolji profa je Lapis Istvan. Uvek strog ali nadasve pravedan.B)

Peleena :) Pa shta te briga :D

Bosko Sa kanala Pink-a

Haha, Proticka... Slatkish!  :bich:

Virus, koja si ti generacija kod ljubojeva? I on je meni bio ucitelj...
Voleo je da se zeza...

aleksandar tomic

ZDRAVKO SOLAK - COVEK NIJE SA OVE PLANETE!

puzicku i gocu-cocu pokusavam da potisnem iz svoje memorije, ali na zalost su ostavile toliko los utisak na mene da ce, bojim se, vecno da me proganjaju

Serveto Pecin

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatVirus, koja si ti generacija kod ljubojeva? I on je meni bio ucitelj...
Voleo je da se zeza...
Bio je najbolji ucitelj na svetu! :D Vise ne radi...
\\\'83. sam godiste, pa ti racunaj... Mislim da sam u prvi krenuo \\\'90...:unsure:

Sara Maric

Nikola Kurcubic

Da li se neko seca Fodor Valerije (profecorica muzickog) sa njenim izrezima. Svi muskarci su istezali vratove kada se naginjala da objasni nesto. A devojke su punile grudnjake valjda sa vatom da je stignu zapreminski. Ali je stvarno bila o.k.

G S

Zauvek cu pamtiti profesora Nicetina, profesora latinskog.
Pravi profesor, stog, principijelan, uvek max spreman za cas, ali i za salu, uvek u odelu i doteran. I covek je navijao za Crvenu Zvezdu.  
Pored njega bih izdvojio i Maricu Jaksic i Istvan Lapisa.

Ivan B.

Zaljubljeni Sekspir napisao/la:
CitatZauvek cu pamtiti profesora Nicetina, profesora latinskog.
Pravi profesor, stog, principijelan, uvek max spreman za cas, ali i za salu, uvek u odelu i doteran. I covek je navijao za Crvenu Zvezdu.  
Pored njega bih izdvojio i Maricu Jaksic i Istvan Lapisa.

Dodao bih da je navijao i za AC Milan iz Milana,jer sredom se morala ogledati prvo liga šampiona,pa onda na čas četvrtkom.Bicikl kineski,odela po francuskoj mustri...