\\\"Igračice\\\" u BELAMIJU?

Započeo Bilja Maric, Februar 09, 2008, 09:36:01 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bilja Maric

Verovatno su neki od Vas videli igračice u našoj folkoteci Belami... Nadam se da ste zapazili njihova umeća i stajling pa me zanimaju vaši komentari... ?
   Kamo sreće da su bar slične... :woohoo:

Axl Axl

Ajde Igrutine cekamo komentar iz prve ruke... :) :) :)

Nikola Kurcubic

Dok se Igrutin ne javi , ja bih nesto da kazem, ako moze. Ovo je bio divan, miran i pametan grad sa lepom i pametnom omladinom... A onda se neko, ko nije iz Beceja, setio da bi trebalo malo zaglupiti nasu dobru decu, i seti se sta mu je ciniti! Pa daaaa... otvoricu folkoteku i uspecu u najkracem mogucem vremenu u svojoj nameri. Ja znam da je to opsti trend, i ovaj grad je dugo odolevao najezdi turbo folka. Sada bi roditelji te decekoja su u opasnosti trebalo da ih edukuju sta im je ciniti. A oni roditelji koji slusaju tu muziku su jos uvek u manjini i tamo bih ih i trebalo zadrzati. Ova zemlja je dala mnogo dobrih muzicara i mnogo dobre muzike. Zadatak roditelja je samo da nasoj deci pokaze razliku u kvalitetu muzike koji neko komponuje, i one koju neko kupi u Turskoj ili Grckoj i napise reci na muziku.

nemam ime

Sta vredi kada i roditelji prze po grandu ili jos gore po poselu!!!!

Ivan B.

Nadam se da sam dao skoroman doprinos u vidu ulaznice<`Tesla`> sinoc,kako bi igracice pokrile zadnjicu i bile bar malo `fine`.

Ivan B.

Uh,da izdrzao sam samo 5 minuta `zurlanja`...

janos demeter

konjska_muva napisao/la:
CitatJa znam da je to opsti trend, i ovaj grad je dugo odolevao najezdi turbo folka. A oni roditelji koji slusaju tu muziku su jos uvek u manjini i tamo bih ih i trebalo zadrzati.  
Vidi se da nisi dugo izlazio u Beceju.Pogotovo u Sablju,Bar,Belami,Andreu itd.Nisi u toku Rodjoooo.....

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

courvoisier napisao/la:
CitatSta vredi kada i roditelji prze po grandu ili jos gore po poselu!!!!

.... pa da prostis ima nas i drugacijih;)
.... a sta cemo mi roditelji sa vama koji izlazite na mesta koje je demeter pobrojao?

Ivan B.

Lusy napisao/la:
Citatcourvoisier napisao/la:

.... a sta cemo mi roditelji sa vama koji izlazite na mesta koje je demeter pobrojao?

Poslati ih u hor Kolibri na doobuku...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Ivanhoe napisao/la:
CitatLusy napisao/la:
Citatcourvoisier napisao/la:

Poslati ih u hor Kolibri na doobuku...

.... a ja bih radije na neki svetski koncert, pa da deca znaju da postoji i nesto drukcije( i ja bih isla), znam da ces sada reci da za to treba para, ali eto ja bar imam dobru volju.... ili bar na exit.

Ivan B.

Na exit stizsu Sex Pistolsi,pa ko zna ...malo `popasu` okolnu travu,pa se preorjentisu...Predlog los.Mogli su ici u pozoriste becejsko da popune mesta,onih 50 praznih...Eto...

Z A

Pa ta decu su ionako glupa
bez te muzike ili sa njom
cim je slusaju.
Nece njih zaglupiti narodnjaci
ona su vec glupa.

TiDža84

Pitam se samo da li njihovi roditelji znaju cime im se deca bave...da igraju gole i pokazuju svoje......!????????!