Kuštrava ili ravna kosa kod devojaka?

Započeo Bilja Maric, Februar 10, 2008, 12:00:55 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bilja Maric

Š ta je po vama lepše... Lokne ili ravna kosa? Da li više volite da vidite devojku sa peglom za kosu ili sa viklerima, krpicama, itd? Š ta je po Vama više sexy? Pišite da znam... :) Da li da batalim peglu za kosu ili da batalim viklere? :P  

Boris Majstorovic

Sve zavisi i od oblika glave, kao i visine čela. Meni je i jedna i druga privlačna.

Kyle Broflovski

mumba

kakva ti je prirodna kosa takvu je i ostavi! ukoliko nisi ćelava kao ja!

TiDža84

Ja bi jako volela da imam kustravu kosu...ali na zalost imam skroz ravnu kao da sam je peglala...ali to je uvek tako,zelis ono sto nemas...

Ivan B.

TiDza84 napisao/la:
CitatJa bi jako volela da imam kustravu kosu...ali na zalost imam skroz ravnu kao da sam je peglala...ali to je uvek tako,zelis ono sto nemas...
Sumljiva si Tidzo...csini mi se da kopiras jednu pevaljku... :hmmm: :peglanje:

Robbyn �

TiDža84

pfffff....IVANHOE...grdno se varas...ja sam jedna jedina..takoreci ORIGINAL...:P

NE TREBA DA BUDES TAKO SUMNJICAV...SUMNJA JE NAJGORI NEPRIJATELJ LJUDSKE DUSE!!!!

TiDža84

Serveto Pecin

Ivan B.

TiDza84 napisao/la:
CitatIsta ja...pa covece ona mene imitira...:P
Znao sam.Zato ona vrslja po gimnaziji.Naplati joj debelo csasove iz este;) tike.

Bilja Maric

kyle napisao/la:
CitatFuraj i peglu i viklere.
Ako ti tako kazeš... :P

Software Smith

Lady napisao/la:
Citatkyle napisao/la:
CitatFuraj i peglu i viklere.
Ako ti tako kazeš... :P

Furaj mene, biću dobar... :blush: :blush: :blush:

Sorry zbog offtopica,i po meni je dobro i jedno i drugo, malo promena nikad ne škodi... :)

Bilja Maric

TiDza84 napisao/la:
CitatJa bi jako volela da imam kustravu kosu...ali na zalost imam skroz ravnu kao da sam je peglala...ali to je uvek tako,zelis ono sto nemas...

E to si u pravu. Volele bih da imamo kustravu kosu, a da je imamo peglali bi je :S  To je tako...