Kakav internet koristite ?

Započeo Becej City, Februar 10, 2008, 03:11:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ivan Saranovic

Telekom ADSL 512/64

Dobar paket. Zadovoljava moje potrebe delimicno. Cekam mart. Tada se dupliraju brzine. ;)

Becej City

otkud ti to? brzine su vec duplirane jednom!

daj info, link!

TiDža84

ShaX_91 napisao/la:
CitatTelekom ADSL 512/64

Dobar paket. Zadovoljava moje potrebe delimicno. Cekam mart. Tada se dupliraju brzine. ;)

bas me obradovala ova vest...jel to proverena informacija????

mumba

proverena je!naravno podržavam konkurenciju jer kad telekom duplira brzine morajuu i drugi(bar je do sada bil otako).

Axl Axl

Ja sam na stcable, na flatu, nije lose, ali moze i bolje...

Ivan Saranovic

Nema proverenih informacija ali bili su mi iz beograda dvojica vaterpolista ciji mama i tata rade u telekomu i rekli su da se shushka da ce se ponovo duplirati zato shto zele da polako dodju do broja od 20Mb/s (nije stamparska greska) jer ce uskoro menjati opremu i nova oprema ce to moci da izvede.
Suska se na svim forumima sajtovima... Nije jos nista sigurno ali ce da nabave novu opremu i sve cesce ce duplirati sve dok se ne dodje do broja od 20Mb/s koji ce biti rezervisan za najbrzi paket a ostali ce biti nesto sporiji.:)

Zoran Suboticki

Ozbiljnim hakerima je potrebno tako nesto...

Obicnim smrtnicima, gradjanima, lokalnoj upravi, preduzetnicima, skolama, javnim ustanovama i preduzecima, udruzenjima gradjana ce biti sasvim, sasvim, sasvim dovoljan i besplatni internet/intranet, inernet radio, internet TV...

Serveto Pecin

Di je vec signal? Jel\\\' neko dobio?

Zoran Suboticki

Ja ti lepo rekao: gotovo je. Ugovor je potpisan. A ugovor ne odasilje signale u etar. Ali je vrlo jasan signal za pametne.

Serveto Pecin

CitatA u biblioteci cu instalirati besplatni internet s obzirom da je ta stvar okoncana na Igrutinovo i moje zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo onih koji su verovali.
Ovo si ranije napisao... IZVINI sto sam pomislio da je stvar okoncana...:) Mozda bismo svi onda trebali da vidimo signal...
Ne pokusavaj da se pravis pametan i prozivas druge...
Samo da ne bude ponovo kao letos: \\\"Od prvog septembra besplatan internet za sve gradjane Beceja!\\\", a onda dodje prvi februar, pa se na pitanje \\\"Di ga je?\\\", odgovara recenicom \\\"Nisam ja, zeka je... Sta ste navalili...\\\" ;)
Podrzavam svaku slicnu akciju, ali ne mogu da podnesem blacenje naroda koji, Boze moj, nije zadovoljan sto se neko trudi da uradi nesto u ovom gradu, bla, bla... Ljudi samo hoce da znaju sta je vec s tim, kad je neko najavio za pre 6 meseci tako nesto... Mislim da tvoj odgovor, Rez, nije na mestu. Spusti se na zemlju i ponasaj se! ;)

Zoran Suboticki

Vid,vid uje! Jos cemo i lekcije deliti?;)

Ponavljam: s obzirom na okolnosti dobro se zavrsilo. To jest: dobro je da je pocelo zvanicnim potpisom Ugovora o instaliranju ove donacije od strane Predsednika opstine! Razumem tvoje nestrpljenje, pa i tvoje nezadovoljstvo. Pokusaj da zamislis moje i Igrutinovo nezadovoljstvo koji smo to gurali od pocetka.
I da. Zamolio sam za malo strpljenja u vezi sa detaljima. Nista vise.

Serveto Pecin

Ok, ok... Cutacu dok ne vidim signal.. ;)
Samo jos nesto...
Citat...Ali je vrlo jasan signal za pametne.
Ovde si me isprozivao, a sam si pogresio postom pre tog, kad si rekao da je \\\"stvar okoncana\\\". Nisam vidovit, pa da znam sta si mislio, a nisi napisao... Mislim da nije u redu sa tvoje strane da odgovoris na bezazleno pitanje na taj nacin... Ako cemo se tako vredjati, salji mi sta hoces na pvt, nemoj javno, ruzno izgleda. ;)
Vratimo se na temu...

Zoran Suboticki

Virus:
 Jel\\\' taj besplatni internet samo u biblioteci i krugu od 52m?[/quote]

Rez:
...Ali je vrlo jasan signal za pametne.

Utuk na utuk. Sto bi rekao Vuk Karadzic.

Posto si se i ti meni izvinio i ja se tebi, naravno, izvinjavam.

Vratimo se na temu.

Serveto Pecin

Goran Čonkić

Ja bi samo nesto da dodam REZ.

Ako je to ona varijanta preko BG, ne znam ko je al neko od vas se lepo ugradio u tu cenu...NE KAZEM da si ti il neko iz Beceja, al neko jeste...mada i to je verovatno bolja varijanta od ove druge opcije koja se pojavila u medjuvremenu.

U principu obe opcije u koje sam ja upucen su prilicno lose i nedefinisane po Opstinu, al sam sta sad. Bitno je da proradi i da LEPO radi. Onda me bas briga i ko se koliko ugradio i koliko je to nepovoljno za opstinu. Dokle god su gradjani zadovoljni sto i jeste najbitnije.

Vama svaka cast na istrajnosti, jest uz malo kasnjenje al ok opet svaka cast ako privedete do kraja i vidimo signal u skorije vreme...(naravno po celoj Opstini kako je i predvidjeno...)

Ostatak rasprave o ovome mozemo nastaviti ovde http://www.becejonline.com/component/option,com_fireboard/Itemid,27/func,view/id,2223/catid,44/limit,20/limitstart,60/