VESELA SUBOTA @ POZORISNI KLUB - 4. sezona

Započeo Stevan Kosanovic, Septembar 14, 2007, 10:47:30 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!SINOC JE BOLO LUDILO!!!!ZELIM JOS TAKVIH ZURKI!!!!B) B) B) B) B)

Stevan Kosanovic

to TiDzooo :)

samo, opet ne kontam nesto....jesu becejci retardi ili sta???
dolaze ljudi, das im nalepnicu na ulazu, koju su sami izabrali, i oni je stave u dzep....kao....sramota ih da je zalepe....pa koji vam je??
zivo me interesuje jel se smuvao neko sinoc...ili da je bar pokusao nesto ovo ono....to je bila poenta zurke...
valjda :)

Stevan Kosanovic

Vladimir Bunjevački

koomashin napisao/la:
Citatto TiDzooo :)

samo, opet ne kontam nesto....jesu becejci retardi ili sta???
dolaze ljudi, das im nalepnicu na ulazu, koju su sami izabrali, i oni je stave u dzep....kao....sramota ih da je zalepe....pa koji vam je??
zivo me interesuje jel se smuvao neko sinoc...ili da je bar pokusao nesto ovo ono....to je bila poenta zurke...

...ja jesam...!!   :bejzbolka:

Becej City

TiDza84 napisao/la:
Citatjos slika na ovoj adresi...  

http://www.sendspace.com/file/6rmwqj

daj to na neki drugi server, ovde nema sanse da skinem

non stop izbacuje da su puni slotovi i da sacekam 60 sekundi.
evo vec sedmi put:blink:

TiDža84

....:S :S :S :S  zaista NE ZNAM :S :S :S ...ja sam link dobila od jednog drugara a nisam imala problema sa skidanjem slika...

Stevan Kosanovic

ima i AXL 100 slika...samo nikako da okaci nesto.....hehehe

Radomir Jelic

koomashin napisao/la:
Citatzivo me interesuje jel se smuvao neko sinoc...ili da je bar pokusao nesto ovo ono....to je bila poenta zurke...

pa pitaj Boshka... za prvo :P

a za ovo - ono ... pa bilo je :D :D :D

sve u svemu, duuuuugo se nisam \\\'vako dobro prov\\\'o... uz Boshka i Axla nikad nije dosadno

B-Oggy, kad cemo gacati kupus???? :D :D :D

TiDža84

Slike su okacena ne home...Novo ne sajtu-SEMAFOR PARTY...samo sto Axl nije nikog obavestio o ovome...:blink:

Ognjen Miric

cuj pitaj boshka nije boshko nista radio samo imao zelenu nalepnicu :laugh: :laugh: :laugh:  a za gacanje kupusa   donecemo onom batici na sledeci zur nek odradi nesto umesto nas  :peto: :peto: :peto: :peto:
inace sto se tice zurke ne znam kako se ko  pojedinacno  roveo ali meni je ovo sigurno bio najjaci izlazak u zadnje skoro 2 godine koliko dolazim u becej sve pohvale koomashinu za zur  :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh:i  naravno pohvale za igrutina i orginalne odvale od kojih me jos stomak boli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

mumba

uh i meni bilo jako dobro na žuru mada sam kasno doš\\\'o al bem li ga alogia je svirala a ni to nisam mog\\\'o da propustim al neka biće toga još!

Stevan Kosanovic

znaci zurka muvanje je uspela :)

subota 22.02.2008.

DOVLAMAN [zoombull] novi sad
broken beat,funk,jazz

zagrevanje za martovsko LUDILO!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: