I ovo spada pod kucno vaspitanje...

Započeo Radomir Jelic, Februar 20, 2008, 04:16:52 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Radomir Jelic

molim Vas, ovde postujste vasa reagovanja (ako ih ima) samo u topicu teme, odnosno u socijalno-kulturoloskom svetlu, a komentare politicke sadrzine molim da postujete u posebnoj temi na POLITIKA

hvala

Marina Kovacev

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

.. Vise mi lici na \\\"Petefi\\\".....
....no comment!!!

Radomir Jelic

da, becejske jaslice i Lenjinovoj/Gerberovih ulici

Goran Čonkić

Moje licno misljenje sta ovakvim idiotima treba uraditi ne bih da kazem jer bi me drustva za zastitu ljudskih prava saletela...ukljucuje visoko drvo i necije polne organe...

Robbyn �

Interesantan spoj multikulturalnosti i podjednaka upotreba oba pisma (latiničnog i ćiriličnog):laugh:

Btw.mislim da retard koji je to napisao nije ni svestan značenja toga što je napisao-odnosno da mu je tekst \\\"serviran\\\" sa nekih viših instanci-recimo onih čiji ministar opravdava vandalizam i smatra te radnje legitimnim činom \\\"odbrane Kosova\\\".
Jesam li sada izašao iz zadatih okvira za komentarisanje?

TiDža84

Ne opravdavam ovo...ali toga je uvek bilo i bice...dok zivimo u multinacionalnoj sredini..uvek ce nekim \\\"cistuncima\\\" i \\\"nacionalistima\\\" smetati njihovi sugradjani druge nacionalnosti...MRZNJA RADJA MRZNJU!!!
A sto se tice pocinioca...taj nije ni svestan tezine toga sto je napisao!
I kad bi se malo zapitao o svom poreklu i korenima ko zna kakvu bi \\\"bolnu\\\" istinu otkrio o sebi mozda bi i on trebao da se seli negde,gde ce biti \\\"svoj medj\\\' svojima\\\"

Goran Čonkić

TiDza84 napisao/la:
CitatNe opravdavam ovo...ali toga je uvek bilo i bice...dok zivimo u multinacionalnoj sredini..uvek ce nekim \\\"cistuncima\\\" i \\\"nacionalistima\\\" smetati njihovi sugradjani druge nacionalnosti...MRZNJA RADJA MRZNJU!!!
A sto se tice pocinioca...taj nije ni svestan tezine toga sto je napisao!
I kad bi se malo zapitao o svom poreklu i korenima ko zna kakvu bi \\\"bolnu\\\" istinu otkrio o sebi mozda bi i on trebao da se seli negde,gde ce biti \\\"svoj medj\\\' svojima\\\"

Imas karmu za ovo!

Boris Majstorovic

mumba

trebalo bi takve ljude pitati šta o sebi misle!verujem da ne znaju odgovor na to pitanje jer drugačuje ne bi pisali to što su napisali! čist idiotizam,za osudu!i da naravno taj švrakopis treba prefarbati!

Stevica Naglavacki

Prefarbavanje,sto pre!!! Budala je uvek bilo i bice nazalost:dry:

velimir cvejanov

Primecujete li da je kreten poslao Albance u svoju drzavu?! Pazi, majmun je ovim priznao Kosovo kao drzavu. Kakav autogol, ovo je dokaz da ljudska glupost nema granica, Voja & Voja su stvarno stvorili monstruozne idiote.

Z A

kad vec farbate svratite i do picodera.
Na bechejki je napisan slican text.
Slikacu u toku dana ako se setim.