Koga znate uzivo sa foruma?

Započeo Becej City, Februar 10, 2008, 03:20:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Petar Vidovic

ja samo da javim da vas mnoge znam, tj znam da vas znam, neke nagadjam i ne znam jel pogadjam. :D

Zoran Sarajlija

Lusy napisao/la:
Citat... sorry moderator, iako je ovo tema za ono pitanja i odgovori, odgovoricu Cross-u.:)
... Dakle Cross rodila se u NS i cim sam izasla iz porodilista.... u Becej....pa onda 7 god u NS (srednja+fax)... pa koje kuda 20 god... i evo me opet.;) 100% Bečejka
Jaaaooooo pa znam te ja ej bre !!!

Ivan B.

mumba

Petar napisao/la:
Citatja samo da javim da vas mnoge znam, tj znam da vas znam, neke nagadjam i ne znam jel pogadjam. :D

jao čekaj ta ja tebe poznajem ! jes ti onaj deran što stalno  stoji u\\\'vrati kad je prangijanje u pozorištu?

Ivan B.

Crossbringer napisao/la:
CitatPetar napisao/la:
Citatja samo da javim da vas mnoge znam, tj znam da vas znam, neke nagadjam i ne znam jel pogadjam. :D

jao čekaj ta ja tebe poznajem ! jes ti onaj deran što stalno  stoji u\\\'vrati kad je prangijanje u pozorištu?

Dzabe ti...Nema mufte...Prob`o...:(

Srba Nedeljkov

ja znam jos od drugog dana po rodjenju svog druga iz porodilista Ivanhoe-a,pa druga sa nekog fronta debelog zmaja,pa kolegu iz neke pekare crossa,pa lepu bivsu konobaricu iz peny-a the-siren,pa Tidzu84 kao curu svog drugara,pa Axl-a kao coveka koji odlicno kiti kola za svadbe recimo,Bubikaja kao coveka kojem policija nis nemoze i ako je bio mrtav pijan :silly: :woohoo: ,pa mali Coke,to je onaj malo veci od malog bobe i tako dalje!!!A mene niko nezna vidim osim kolege iz pekare crossa...Cross...imas od mene 2 piva po zelji i burek bez jogurta cim dodjem opet za Becej....:cheer:  :flashica: :juhuuu:

mumba

blagodarim mcm i dap ti svarog da i lično imaš u svom vlasništvu auto koji voziš ali najnoviji model i to u skorije vreme!passat beše?

Nikola Kurcubic

Za sada, a skoro sam doš\\\'o znam Cveju  ali polako sve ću da vi navatam, samo polako će da pevate sami koji ste, i ko mi razbi prozor na šupu.:laugh: :laugh: :laugh:

Ivan B.

konjska_muva napisao/la:
CitatZa sada, a skoro sam doš\\\'o znam Cveju  ali polako sve ću da vi navatam, samo polako će da pevate sami koji ste, i ko mi razbi prozor na šupu.:laugh: :laugh: :laugh:

Muhe provalim,kad-tad.

Serveto Pecin

McM napisao/la:
Citat...A mene niko nezna vidim osim kolege iz pekare crossa...
I know people who know people, and I know you... :)

Goran Čonkić

Znam neke ljude, neki ljudi znaju mene. Voleo bih da upoznam jos neke, al ne znam dal` bi i oni `teli mene.  :D

Pitanje - oce  biti neka becejonline zurka opet uskoro? Pa da svi lepo stavimo nalepnice sa svojim imenima da se lepo upoznamo.