Igra istine

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 17, 2008, 03:38:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Čonkić

Ok. Mene je samo interesovalo da povezem koliko cca godina imas.

A nisi nikome postavio pitanje...

Policija_72

Opet Ne paziš Mali_Lalo

Da li si zadovoljan??- Mali_ Lalo

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... Ja se izvinjavam sto upadam ovako napozvana:)... (Postavila sam igru pa mi valjda nece niko zameriti)
... Ovo je samo igra da se nasi dragi forumasi/ce bolje upoznaju:).. i da se sto veci broj nas ukljuci u igru!

...cika Policija, treba da posaljete privatnu poruku osobi koju ste prozvali (u tome i jeste stos)....Sadrzina poruke glasi: \\\"Molim za odgovor u Igri istine:) \\\".
... Pogledajte postove na pocetku igre.
... Lepu igru Vam zelim:)

Goran Čonkić

Policija_72 napisao/la:
CitatOpet Ne paziš Mali_Lalo

Da li si zadovoljan??- Mali_ Lalo

Ne znam ko ne pazi druze Policijo?

CitatMali_Lala      Ok. Mene je samo interesovalo da povezem koliko cca godina imas.

Odgovorih

Ko postavlja pitanje i kome?:) :) :)

Marina Kovacev

Ja postavljam pitanje... Axl-u... :)
Kada si postao toliko sujeveran?

.. opet ja:huh:
Mislim da nasa Marina zaboravila da posalje pm. sa sadrzajem: Molim za odgovor u igri istine:) prozvanom nasem Axl-u.

.. eto ga sad , pa vi samo ono copy- paste pa prozvanom.;)

Axl Axl

hmmm nije mi bas jasna tvoja konstatacija, :)  al\\\' mozda sam malo vise od dana kada sam se vratio u kucu po šešir i pomislio kako je to vracanje sujeverje i malo kasnije se slozio po putu, tacnije glavom po asvaltu, ostao bez pola lica, polomio ruku...  :(

Ja cu povratno pitanje za Marinu... Zasto si na svakoj naslovnoj strani skolskih novina? :)

Marina Kovacev

:laugh:  Prvo, ne ucestvujem u odabiru slika za naslovnu...
A drugo, zar mislis da kao primer svestrane i ambiciozne ucenice, koja se polomi za svaki broj tog Presscas-a, ne zasluzujem da budem na naslovnoj? Ovo je zvucalo bas narcisoidno, ali ne umem drugacije da odgovorim a da bude iskreno.

Marina Kovacev

Evo Lusy, da me ne opominjes, skontala sam da sam zaboravila pitanje, a i poslacu pm :)
Za zmaja:
jutros sam u skoli cula da ce Debeli zmaj da se seli u Sky pa me zanima da li je to istina ili trac?

Goran Čonkić

Preselio koliko sam ja video...

(nije po pravilima al ja Zmaja vec skoro dva dana ne vide na forumu) Verovatno zauzet covek sad.

Virim ovde preko terase ( Mali Lalo pravila i postoje da bi se krsila:))...KANDA SE NESTO DESAVA;)
  A ko sad postavlja pitanje?

Axl Axl

@ Marina, polomis se,al tekstovi su ti lažni... hihihi

@ Lusy evo ja cu pitati kad nece niko :) i to bas Lusy :)

Kako si zadovoljna feedbackom građanstva na akcije Taure?

zdravo Axl,
nisi mi poslao pm sa: Molim za odgovor u igri istine:), nema veze , tu sam:) .

Evo i odgovora...
Taura je mlado udruzenje grupe gradjana koje postoji od sredine maja prosle godine, a ozbiljnije radi od sredine decembra prosle godine. Stvari se polako pomeraju, ali nedovoljno brzo kako bismo zeleli.
Problem i dalje postoji.. i cini mi se da ljudi u nasem gradu nisu shvatili pravu sustinu prihvatilista, te neki kojima su dosadili njihovi kucni ljubimci, ostavljaju iste vezane lancima za neko drvo ispred prihvatilista, prebacuju nam kucice u kesi, a nedavno smo imali i slucaj ostavljenog nemackog lovnog pticara od strane \\\"savesnog\\\" vlasnika na prikolici ispred prihvatilista, pored lesa uginule krave, da valjda i on ugine na \\\"human\\\" nacin. ( psu je zadnji trap bio potpuno paralisan i trpeo je uzasne bolove.) Jako je tesko..:(  ali neke stvari se pomeraju i ja se nadam da cemo u buducnosti ,uz saradnju svih gradjana problem napustenih pasa poceti polako da resavamo...:)
 .. sve vise ljudi se javlja svakoga dana na dezurni telefon Taure i polako se ukljucuju u nas sajt za koji su u velikoj meri odgovorna dva momka sa becejonline-a i na cemu im je Taura puno zahvalna:)........  ...i to je ono sto je dobro!

Pitanje za tata Borisa:
... Gde li nalazis one mozgalice? Tamo na temi \\\"zadaci za razmisljanje\\\" mi nisi odgovorio nista konkretno. Ja ih obozavam.:)

Boris Majstorovic

@ Lusy

sve zavisi od vrste zadataka, neki su sa drugih foruma, neki iz politikinog zabavnika, a imam i jako dobru knjigu mozgalica profesora  Bajića.

Pitanje za Axl i DORDA:
Kad će te da odaberete forumaša godine? Ističe rok trajanja onim obećanim monitorima!