GRADSKI HOR

Započeo velimir cvejanov, Februar 26, 2008, 04:55:12 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

velimir cvejanov

Daje se na znanje! Pri Gradskom pozorištu u Bečeju osnovan je Gradski hor. U pitanju je mešoviti hor, a starosna granica je od 17 do xy godina. Repertoar hora je specifičan: manji (tzv. obavezni deo) repertoara čine tradicionalne kompozicije koje svaki ozbiljan hor mora da ima. Veći deo repertoara čine moderne horske kompozicije, kao i obrade najvećih naših i stranih hitova popularne muzike (pop, rok, džez...). Primera radi, angažovan je aranžer da \\\"raspiše\\\" Boemsku rapsodiju grupe Queen, jednu stvar od RHCP itd...
Prva audicija, odnosno provera sluha i raspored po glasovima održaće se u subotu, 1. marta u 20,00 časova, u velikoj sali Gradskog pozorišta. Probe će se održavati dva do tri puta nedeljno, a jedna će sigurno biti organizovana tokom vikenda, tako da i npr.studenti mogu da pevaju u horu.
Važna napomena: od trenutno prijavljenih dvadesetak članova hora, većinu čine soprani i altovi. Gospodo muška, tenori, baritoni i basovi, treba li nešto još da vam kažem?

Zoran Suboticki

Cvejo, čestitam. To je super stvar koju pokrećeš. Na žalost, mi kupatilski baritoni, moraćemo da održavamoi i dalje probe i koncerte, medj mnogobrojnim pločicama. Zidnim i podnim. Jedino one to mogu da podnesu. A da ne puknu.
A sad vrela voda i Sole mio!

Želim puno uspeha u radu novom horu.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Cvejo, da prostis, moram nesto da pitam. Ko ce da vodi taj nas gradski hor?

velimir cvejanov

velimir cvejanov

Prvo okupljanje održano. Hor, za početak, broji nešto preko dvadeset članova, svi zainteresovani su i dalje vrlo dobrodošli. Da je moj poziv bio osnovan, svedoči i prisustvo lirskog baritona Igrutina. Gospodo, vi ste na potezu.

TiDža84

Zao mi je sto sam totalni antisluhista...

Zoran Suboticki

Cvejo, kako to ispao Igrutin lirski bariton? Pa mi ga poslali kao kastrata?! Visoko CE...Čudo jedno od čoveka.

Radomir Jelic

Greska.. cist BAS... da ne kazem, begesh :)

okupao sam se AXE body samponom :D :D :D :D :D

velimir cvejanov

Evo ispravke: Igrutin, dramski bas, buduci solista Gradskog hora. Od kako je procurila ova informacija, pozivi su sve cesci, nastup na Exitu je zagarantovan. Salu na stranu, broj clanova stigao i do 30, dajte jos muskih!!!

Radomir Jelic

ma soliram i bez hora.... :(

da mi je nije tvojih ligašica, k\\\'o kurjak bih biooooo :(

velimir cvejanov

Kurjače moj, samo ti nastavi tako, ali pazi se mojih ligašica, da ne završiš u Tauri...

@ Cveja- Da ti odam malu tajnu, On je vec u Tauri, al\\\' Taura nije Prihvatiliste.... i ne primamo kurjake... za sada.;)

mumba

idi u The neverending story... tamo nikako da odgovore, valjda tebe cekaju/ ili se i Ti upisi u hor:)

Zoran Suboticki

igrutin napisao/la:
Citatma soliram i bez hora.... :(

da mi je nije tvojih ligašica, k\\\'o kurjak bih biooooo :(

Aaaaaa, sad sam ukapirao. U tom mešovitom horu ima i žena! Jedva čekam da VIDIM prvi nastup.
Ko će biti kreator odežde, Cvejo?