Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Serveto Pecin

@ TiDza84: :D Dao sam username i password dedici koji zivi pored mene, pa on surfa dok sam ja u gradu...
Dos\\\'o kuci i pogledao sta ima na forumu, jer nisam bio online dooosta... ;)
@Axl: Bas mi je bilo dobro sinoc... Izmedju ostalog, nisam se nagutao duvanskog dima... :)

Kad ste poslednji put kupili neki odevni predmet?

TiDža84

pre 3-4 nedelje,neki zeleni dzemper

Kad ste zadnji put obradovali nekog?

mumba

danas kevu! tražio sam je lovu za kojekakve dugove i dobio sam ih + me častila sa nekim duksom!

a kada ste poslednji put naljutili nekog?

Boris Majstorovic

Danas Teodoru , nisam joj dao da spava kod babe i dede.

Da li ste probali inćune?

TiDža84

jesam i ne dopadaju mi se  :X :X :X

A da li ste jeli meso neke egzoticne zivotinje (ajkule,zmije,mozda puzeve ili nesto slicno)???

Serveto Pecin

Juce za rucak ruckao ajkulu. Nista posebno, mogu ti reci...

Koji program najcesce pokreces na racunaru?

Radomir Jelic

mozzila

kojim browserom surfas?

TiDža84

mozzila takodje

Sta raditi veceras?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

.. Zakasnelo slavili porodicno sinov 13-i rodjendan... nismo stigli na vreme, al\\\' bolje ikad nego nikad.

Dokle ja to pisem ponekad, kad pisem stalno, a nekih opste nema ovde, pa su stalno tu i nikad ne spavaju?

TiDža84

To je status koji se dobija po kolicini postova....a ne po provedenom vremenu na forumu,tj. sajtu...

Koliko vremena dnevno provedes na sajtu becejonline-a?

Olja Milovanov

U poslednje vreme ne provodim puno vremena, posto sam zauzeta oko skole i prijemnog...:S

Kad si poslednji put kupio/la sebi nesto a da te je to stvarno odusevilo i sta je to?

Boris Majstorovic

Kupio sam nargilu letos i to me baš oduševilo!

Da li Vam kasni ručak? Zbog koga, čega?

Olja Milovanov

(Mislim da ovo vec znas, ali ajde da kazem i ostalima):P

Mama mi je malo duze radila, pa sam tek sad rucala... A i srela je uz put  tata Borisa, pa se pozalila kako joj dete kod kuce \\\"umire od gladi\\\" i da mora da zuri...:laugh:

Da li nekad spavas sa igrackicama ili si to radio/la kad si bio mladji/a?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

@tata Boris..Rucak na vreme pripremljen- vegetarijanske lazanje-al\\\'cesto nema ko da ga jede.., kao i danas. Jedan porodicni clan stalno kasni.. a mi ga cekamo, tacnije ja cekam, deca naravno jedu ne vreme.

... THE_SIREN je bila brza , pa evo pravim izmenu:)

@THE_SIREN-kada sam bila mladja naravno da sam spavala sa silnim igrackicama, sada sam to prepustila deci, a desi se da neka od igrackica zavrsi i kod mene u krevetu. Sada obicno spavam sa knjigama.

Da li volis da putujes?

TiDža84

Obozavam..jedna od ne ostvarenih zelja mi je put oko sveta...ali ostvarice se jednog dana.

Da li vi imate neku neostvarenu zelju?