Sigovi forumasa

Započeo Software Smith, Mart 02, 2008, 12:56:02 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Software Smith

Evo dok sam listao po forumu, video sam sig od Lusy, i bas mi je simpatičan, :lol: koji se sigovi vama dopadaju? Kreativnost? Orginalnost? Otkačenost?

Radomir Jelic

ja gi ni nemam, al\\\' zdravo volem onaj sto koristim na novobecejskom: najbolje se Srbi bore, kad prde iz dijaspore

Robbyn �

Hahahaha,pa to je zbog našeg nacionalnog blaga (novobečejskog).Nemaju svi  Outsidere:laugh:
Moraćemo ga zaštititi kao brend.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

.. Moram da Vam priznam nesto.
 Nisam zasluzna za svoj sig ovde... to su/je opet uradio/li deran/i sa ovog naseg becejonline-a.:)
  Ja opet... prepisala ono: \\\"Govori tiho i vodi psa sa sobom\\\"( negde mi to ostalo urezano), al mislim da se nekako uklapa sve to. ... Uostalom tako je i Brega koga ja postujem, a koji je majstor da sklopi neke stvari.
( ne mislim da sam Brega).
 Meni je simpatican Cross-ov... nekako mi odrazava njega po postovima, iako nemam pojma ko je covek, al\\\' kad sam otisla tamo negde na njegov myspace profil, nisam mogla da povezem... neki narodnjaci...

Olja Milovanov

Ja ga ni nemam...:(   Moracu nesto da smislim... :hmmm: A sto se tice ostalih, skroz su mi simpaticni...B) (sorry, ali ne mogu izdvojiti ni jedan, svi su posebni, originalni na neki svoj nacin i zaista karakterisu osobu koja ih je osmislila)

mumba

šta znam nije sad da  sam neki uobraženko ali meni se moj sig najviše sviđa mada ima i drugih koji su za pohvalu! sa ,al off lusy draga  kakvi crni narodnjaci imaš tamo na mom myspace hitove iz 80-ih i kao uvodna drakwoods my bethrothed - conspiracy of the pagan cult a to ti možda dođe finski narodnjak???? il\\\' si bila na nekom drugom myspace!

..moracu da proverim Cross, ko zna gde sam ja bila, al ono sto sam cula su oni nasi \\\"redovni\\\" narodnjaci.. a stvarno ne znam kako izgledas.. pa mi sve neobicno bilo i nista se ne uklapa sa tvojim postovima...
.. pardon na off-u.

Radomir Jelic

Ma Cross je narodnjak par excelans

mumba

joj živote evo linka ka mom maj spejsu urhg

http://www.myspace.com/crossbringer
jesam narodnjak ali samo za onu finsku mjuzu i naravno za norveške vampire!

Stevica Naglavacki

Jesu sigovi \\\"usli u cenu\\\" ubrzanja sajta ili..... :hmmm:

Robbyn �

Ne verujem,verovatno se izgubili prilikom prebacivanja na novi hosting.Evo ja sam ubacio nešto bez veze za probu i radi,odnosno pokazuje,samo ga treba ponovo uneti u profilu.

Djordje P.

nisu. OMG! nestadoshe svi od reda! :( mozda kad smo jutros upgrade-ovali sajt...

... Pa stavicemo ih opet :) ... ko radi i \\\"pogresi\\\", ko ne radi nista nikad ni ne \\\"pogresi\\\". Dakle forumasi vratite svoje sigove :)