8. MARS - SVI U DEBELI!

Započeo aleksandar tomic, Mart 05, 2008, 02:34:30 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

aleksandar tomic

U SUBOTU 8. MARTA CE GOSTE, A BOGA MI I GOSCE DEBELOG ZMAJA UVESELJAVATI FRONTLINE, FUJ! I MUZIKA POLUDELIH. ULAZ OBAVEZAN!
OBRADUJTE SVOJU LEPSU POLOVINU PRIGODNOM SVECANOSCU, PRVI PUT U NOVOM LOKALU

Policija_72

mumba

što da ne možeš dobrodoš\\\'o nam! a sem toga nis ti tolko mator ku ovaj čiča na slici!

aleksandar tomic

mumba

ja sam mal mlađ odgazde pa mog doć i neajavljen!

Che Guevara

Jaaaoooo! Nadam se da cu moci da dodjem! Koliko dugo vremena sam kaznjena, ladno sam zaboravila kako je to ici na svirku..... :laugh: xexexexeexexeeee! Shalim se, al stvarno dugo vremena nisam izashla u Bchj! Ko mi je kriv kad pravim s**** :dry:

Radomir Jelic

... i tučeš dečake po školi ... :D :D :D

mumba

Vladimir Bakic

Jbg,nama neplanirano uletela svirka u Zrenjaninu u subotu tako da cu propustiti ovo krstenje Debelog Sky-ja..Budite fini i nemojte Cipiju oma nesto da polomite..B) A ko su Frontline?

Che Guevara

Woooo-hoooo! Pustili su me da dodjem na prvu svirku u mojoj drugoj kuci!!! :woohoo: Jedva chekam!!!

Bosko Sa kanala Pink-a

Nije bilo lose, u stvari bilo bi extra da \\\"Frontline\\\" nije imao onakav eksces...
Muzika Poludelih KIDA kako dobro zvuce, mada su svirali upola krace od gore pomenutih govnara...

aleksandar tomic

sve sto je lepo kratko traje zato su front line morali da sviraju sat i po

Vladimir Bakic

Cujem da je bilo nekog sranja i da su u pitanju bili neki navijaci Vojvodine..Ko li je bio pametnjakovic koji ih je zvao da sviraju? :woohoo: Molim detaljan report..

aleksandar tomic

nije bilo sranja, samo je moglo lako da dodje do njega.