Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

pogledao sam dobru hororčinu ,,oko\\\'\\\' sa još vatrenijom jessica-om alba-a koji ste dobar album poslušali u poslednje vrema? ja sam brother firetribe - heart full of fire (emppu vuorinnen - nightwish gitaroš)

Olja Milovanov

Bio si brzi...:)

Hm, bas sam sad razmisljala o tome kako davno nisam i da bih za vidend mogla- ali jos ne znam koji...:(  Jako mi je dobar film Lake House!(Sandra Bullock i Keanu Reeves):)

A za album- davno nisam cula nesto dobro...

Imas li hobi?

mumba

pa imam ih više sve se vrti oko muzike i audio tehnike! skupljanje albuma (ne mislim samo na mp3 već i na originsaalne diskove) često menjam audio tehniku itd,ponekad za razne web zine-ove pišem recenzije itd!

a koji je koncert na kojem ste bili bio brojčano najveći ako znate cifru?

TiDža84

RHCP ili UNDERWORLD..ali cifru stvarno ne znam...

Koji je koncert koji si posetio/la bio brojcano najmanje posecen?:laugh:

mumba

pa što e tiče koncerata inostranih bendova (kod nas i u inostranstvu) svi su bili dupke puni jer organizatori znaju da ocene na koji bend će koliko ljudi doći a na domaćim pa ne znam ni sam!

koji vam je bio najbolji koncert? meni whitesnake na tašu! heh a uskoro će i kamelot!

TiDža84

The Chemical Brothers

Da li si bio/la na neko koncertu u inostranstvu,pritom ne mislim na zemlje bivse YU?

mumba

mađarska - pink floyd i još 2 konca al ne mogu da se setim koja i naravno austrija black sabbath - reunion!2000! doduše bilo je još kojekakvih koncerata ali to su bar za većinu forumaša nepoznati bendovi!

a koliko ste najviše platili koncertnu kartu ?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... 20 godina sam pokusavala da podignem  kriterijume za vrednost muzike, profesionalno, a privatno, valjda od kad sam rodjena ... i nisam bila ni na jednom velikom koncertu van zemlje( verovali ili ne, ako izuzmem neke jazz svirke u Italiji, onako usput kada sam isla da kupim farke petkom popodne posle gimnazije!), jer sam u to vreme svirala, e ... TIDzo to je stvarno bila borba sa vetrenjacama ( Pitaj tatu, verujem da moze da ti prica o tome bar 24 sata), posebno u ono Milosevicevo vreme  ( vreme najzesceg turbofolka, al\\\' koga je to briga!?)..... i prosto od koncerata i svirki ne stigoh nigde, a imam veliku zelju da to ucinim van zemlje Srbije...Nadam se uskoro! Masu muzicara/pevaca/ica ovih ovdasnjh poznajem licno.. Tako da za tvoje pitanje Cross nemam odgovor:(
... al\\\' eto volim da divanim sa tobom ovde na forumu).
ps. Volela bih da ugovorimo svirku sa gazdom Floyd-a ili Penny-ja, pa mozda i Stage-a, za bend u kome svira nas bivsi gitarista( cudo!!!), pa da nasi mladi Becejci sve to cuju.( a mozda i mi zasviramo;)

Da li vas bude pticice ili buka?)

TiDža84

Trenutno me budi savest..ni pticice ni buka,soba mi je sa ulicne strane tako da se pticice ne cuju a ulica i nije tako prometna tako da nema buke...

@naslusala sam se ja tih \\\"bajki\\\" o Trstu,o sladoledu,farmericama,plocama...kazem \\\"bajki\\\" zato sto moja generacija to nikada nije dozivela,nazalost....

Koji brij cipela nosis?

mumba

ja sam nečastivi i imam kopita!!!!!!!!! četrdecet tli ipo!

tidzo jel bi volela da ideš malo na ponte rosso?

TiDža84

Pa ne bi bas na ponte rosso...jer ni ta pijaca nije kao sto je nekad bila...kad sam bila u Padovi i Veroni videla sam mnooogo boljih prodavniica koje bi rado o5 posetila...

Da li imas original LEWIS farmerice?:laugh: :laugh:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... zamisli imam jedne iZ Amerike  501 koje mi je tvoj tata prodao davne... ba bas i ne nam koje ( bile mu male br 28 :laugh: ), a imam jos skorijih  Lewis al\\\' djavo ga znao dal su original. Platila sam ih bruka reci, pa valjda jesu....Iskljucivo nosim farmerice...

Da li zvacete zvake?

TiDža84

Da,stalno ali to bas i ne valja...tata mi kaze da cu razvaliti zube...:laugh:

Da li si nekad jeo/la onaj slatkis sto izgleda kao pertle a ima neki cudan ukus kao negro bombone?

mumba

jeo sam ih ali me tadašnja lepša polovina mal nije ubila kad sam hteo da je poljubim,tako da od tada ne jedem sintetiku! celuloza je bolja!

a jeste li nekada žvakali one žvakice iz tube pravila ih je fabrika paraćinka!

Olja Milovanov

Obozavala sam ih kao mala!:)

Jesi li nekad razbio/la ogledalo?Verujes li u price?