Bazen ili Tisa?

Započeo Marina Kovacev, Mart 13, 2008, 10:55:47 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Olja Milovanov

MARINA!!! Pa valjda kumu prvo konsultujes pre stavljanja slika...:laugh:

Marina Kovacev

ma da, ko sto i mene KUM konsultuje :laugh:
samo reklamiramo lepotu nase reke... ;)

Olja Milovanov

Smrc, sad me uhvati nostalgija... :(

Goran Čonkić

Marina_The_Press napisao/la:
Citatma da, ko sto i mene KUM konsultuje :laugh:
samo reklamiramo lepotu nase reke... ;)

Jel to ono kao kad reklamiraju ulje za motore u autima pa stave devojku u kupacem pored? ;) ;) ;)

Inace Tisa je prelepa i da sam plivac samo bi na nju isao...

katarina kurcubic

Hajde da osvezim temu,jer uskoro ce vreme da se prepustimo carima leta:) Ja sam proteklih godina preferirala bazen,medjutim kako je sve veca opasnost od bolesti,jer je cinjenica da se u bazenu kupaju i ljudi koji se pre toga nisu oprali,resih da promenim izbor...Kazu da je i na Tisi lepo,a posto me nista ne kosta da vidim,sto da ne....ako je problem ulazak u vodu,suncanje nikada nije na odmet..:)

Stevan Kosanovic

Nikola Kurcubic

koomashin napisao/la:
Citatma tisa je zakon.... :)

U pravu si koomashine, i ja sam za Tisu, ali sta sa decom?
Moje cere su dovoljno velike da se kupaju, mada sa Tisom nikada nisi siguran. A kako sa sinom od cetiri godine, osim da se borim sa njim jer nije navikao na toliku vodenu masu?
Moras da priznas da nista nije odradjeno na tom planu, a nekada je bio drveni bazen potopljen u vodu bas za klince.

mumba

e baš si mi reč iz usta uzeo za taj drveni bazen,to mi je moj ćale pričao da je nekada bilo ili se može uraditi kao u novom sadu na štrandu da se za decu ogradi sa onim ogradama metalnim bezbedna dubina i naravno označi sa nekim obaveštenjima plus još koji spasilac i eto zabave zar ne!

Sanja Ivkov

vise ni jedno ni drugo.. Proslo leto sam provela u Bugarskoj i u Adi na bazenu(i pomalo ovde), pa mislim da ce tako biti i ove godine.. Uostalom, svejedno mi je gde sam kad sam s dobrim drustvom..B)

Zoran Sarajlija

Dobro i kazes BuG,nije ni bitno gde se zajebavamo samo da je voda `ladna i da je dobra ekipa.Ostalo je rutina;) ;) ;)  sto se mene tice mozemo se kupati i na kanalu ili nekom potoku egy fasz

rki ska

Tisa. jedared sam zagadio oko na bazenu,od silnog gnoja nisam mogao da gledam,a i cesto sam se budio sa jastukom zalepljenim za kapak. ne volim da se kupam sa ljudima u stajacoj vodi,ima nas svakikaki:)

Miomira Bajic

mumba

sweet tooth napisao/la:
CitatTisa. jedared sam zagadio oko na bazenu,od silnog gnoja nisam mogao da gledam,a i cesto sam se budio sa jastukom zalepljenim za kapak. ne volim da se kupam sa ljudima u stajacoj vodi,ima nas svakikaki:)

znam i ja za neke primere obolevanja na bazenu.recimo moja sestra je kao mala dobila meningitis od bazena i mesec dana je u bolnici bila!

Miomira Bajic

Sticajem okolnosti, juce prosetah obalom Tise. Na svoj nacin, svako od nas je vezan za Tisu i verujem da ovo nikoga ne ostavlja ravnodusnim. Sta cemo sa ovim? Gledati i prebacivati krivicu, ili preduzeti neke korake da se to resi?