PREMIJERA!!! PREMIJERA!!! PREMIJERA!!!

Započeo Vojislav Prkosovacki, Mart 11, 2008, 03:29:30 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Na Igrutina smo vec navikli da je u svakoj sarmi gazio kupus.... hahahahahaah a ti si danas izgleda menjao Boshka LOOOOOL

Boris Majstorovic

Ja nisam stigao da odem. Jbg. Jel` ličilo na Woody-jev  original?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

A ko je Boshko?:) - za Axl-a

@ svima: ja bila na probi neke pesme za retrospektivu nasih muzicara koja se desava 22. , a zarad mog komsije čelo bašte sto bi se reklo, pa sam propustila predstavu. Nadam se da nije jedina i mladi glumci znaju da sam uvek sa njima:). Kada je sledeca predstava?

Axl Axl

Rekli su da ce ponovo \\\"gostovati\\\" u Bečeju, Boshko je nas forumas, ali ima problema sa računarom, tj. crko mu monitor...

... pa mogla bi Sirena nasa da mu pozajmi svoj stari, dok se ne snadje:)
Ako sam dobro shvatila ona je dobila novi:) . Cestitam!:)

Olja Milovanov

:)  Hvala...
Pricacu licno sa Boskom, pa ako je zainteresovan, nema problema...:)  Mada mi stari nije neki, ali mu mozda posluzi...

Mirjana Kolundžiæ Kuzmanoviæ

...eto! desila se predstava, performans, kakogod... da prostite, dok ste vi, onako forumaski kontemplirali, sta bi bilo kad bi bilo... ono o tome kako biste pravili neku predstavu...omladinska drama kreativnog centra je uradila nesto... necu sad da ulazim u kvalitet vidjenog, ali, da se razumemo, ja jaaako podrzavam svaku ideju koja ide u pravcu potrebe za teatarskom artikulacijom vasih ideja, pa ljudi, dodjite da uradimo nesto! kreativni centar calling!!! tekstova (scenarija) imate na netu MORE! pitajte... o terminu sledeceg igranja bicete odmah obavesteni, mirjana kolundzic kuzmanovic

Axl Axl

Evo i isečka sa premijere... :) Napokon...

{youtube}bY4pmZjIByM{/youtube}

Rekoše mi da predstavu igraju četvrti put, danas u okviru \\\"Majskih igara\\\".
 Bila i gledala!
 Moj naklon mladi glumci... samo napred:)
 :tapsh: