Zena...u kuhinji?

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 07:06:00 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Da li smtrate da Vasa buduca zena mora da zna da kuva ....
Kakva treba da bude Vasa buduca ili sadasnja zena po pitanju kuhinje?

Goran Čonkić

Pa nije da mora al je preporucljivo. Ja se vodim onom logikom - ko pre stigne, taj kuva. Pogotovo u danasnje vreme kad se juri za svakom parom koja se zaraditi moze i nema se vremena za najosnovnije stvari...

Radomir Jelic

mora da zna...sem, ako neće da ima kućnu pomoćnocu

mumba

ako zna da mi opravi burečke ondak ne marim da ja ostalo radim po kujni!

aleksandar tomic

Pera Petlic

Pozeljno je da zena zna da kuva ali nije presudno...moja zena je dobra kuvarica(sto se da videti po meni).Potpuno se slazem s Malim Lalom...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Kuvanje je za mene kreativna veština.

Slažem se sa Acom da svi treba da znaju da spreme po nešto, štoćereći da treba ovladati istom :)

Kod dobrih kuvara/kuvarica niko od ukućana, ne treba da bude debeo, nego onako, kako da kažem , baš kako treba.
Pa su ... \\\"i vuk sit i ovce na broju\\\"! :)

Ultra Boys

Muski su bolji u kuhinji,samo kada hoce.

Bojan Maletic

Smatram da treba da zna i da kuva kao i sve ostale kucne poslove,isto tako smatram da netreba deliti poslove na kucne i zenske,ali apsurdno je da muskarac kuva i pere sudove dok zena utovara i cepa drva....:laugh:

Ildiko Galfi

I ja mislim da je dobro ako obojica znaju da kuvaju. Na primer i moj muz kuva i kada ja radim pre podne a on je kuci onda on kuva. I meni je mnogo drago zbog toga kad stignrm sposla umorna mogu lepo da sednem da jedem,a ne onda da pocnem ili zavrsavam rucak

Olivera Dabic

Ja se ucim.
Malo po malo,pa jos malo... :)
Mom dragom je najvaznije da znam dobar burek da napravim! Tu ga namirim i dobro je :)
U to ime, sutra BUREK!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Napravi malo više, jer kad Cross ovo pročita eto njega u Briselu :laugh:

Olivera Dabic

Lusy napisao/la:
CitatNapravi malo više, jer kad Cross ovo pročita eto njega u Briselu :laugh:

Ahahah :laugh:  ko zna, ludi su ti sto voledu burek ;)