Club Stage - Bojan Marović

Započeo Axl Axl, Mart 19, 2008, 12:07:28 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Stevan Kosanovic

lepo je videti da su ukljuceni djacki parlamenti....ima nade da nece sva omladina otici u folkere :)

Stevan Kosanovic

Ivan Saranovic

Joj, jedva cekam. :laugh:
Bio je extra za Novaka, pa videcemo sad. hehe:)

Robbyn �

Sutradan radim od 6h:angry: ali neće biti prvi put da odem na posao iz grada :lol: Konačno da vidim onaj novi laser u akciji sa dobrom muzikom uz dobrog DJ-a

Robbyn �

Uffffffffff,dobro je bilo,ali morao otići ranije,radi se ujutru... :choler:

Olja Milovanov

Davno se nisam ovako dobro provela i izigrala, bilo je strava!!!:woohoo:
Mislim da su svi bili super raspolozenja i da je veoma uticalo na atmosferu...B)

Olja Milovanov

Davno se nisam ovako dobro provela i izigrala, bilo je strava!!!:woohoo:
Mislim da su svi bili super raspolozenja i da je to veoma uticalo na atmosferu...B)

katarina kurcubic

Ja sam otisla na nagovaranje drugarica,ali se uopste nisam pokajala...Nije bila prevelika guzva...taman kako treba,a atmosfera je stvarno bila fenomenalna...:)

Stevan Kosanovic

naravno, kad je dobar DJ atmosfera uvek bude fenomenalna.... :)

Axl Axl

S obzirom da je zurka zakazana u utorak uveče, za četvrtak, a plakati stigli u sredu popodne, bila je sasvim dobra žurka...

{gallery}galerija/nocni_zivot/partiji/20080321 conte/{/gallery}

Deja Babic

..ako vam se toliko svidelo...dodjite nekad do foajea na party subotom pre 24h..., niko vas nece dirati..;)

Bilja Maric

Ja nisam bila i zao mi je:(  Nadam se da ce opet uskoro biti neka repriza, ali petkom ili subotom pa da mogu to da propratim. ;)

Axl Axl

Evo slika od subotnje promocije u Stageu, tu si bila i nadoknadila četvrtak... :)

{gallery}galerija/nocni_zivot/partiji/20080321 stage/{/gallery}

Stevan Kosanovic

el_maghico napisao/la:
Citat..ako vam se toliko svidelo...dodjite nekad do foajea na party subotom pre 24h..., niko vas nece dirati..;)

bravo magichni :)
u foajeu se ovo fura vec godinu i po dana!
a nekad je i to kratak period.... :)

evo karma stize B) :silly: