Bolna menstruacija

Započeo Zorica Georgijević, Oktobar 02, 2007, 09:40:59 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olja Milovanov

:laugh:  Nisam jos cula da je to put do bezbolne menstruacije, ali ako vi kazete- necu da zalazim u muske analize... ;)

Sto se mene tice, prvi dan mi je problem sto se tice bolova u stomaku, ali nikad nisam imala neke teze simptome. A da nije prijatan osecaj- to svakako, pogotovo kad treniram.

Damir Hadnadjev

ako nekoj zatrebam kao lek, nije me tesko naci:P

Damir Hadnadjev

ako nekoj zatrebam kao lek, nije me tesko naci:P

Stevan Kosanovic

ahaha...mislis ovako cyberski?
ahhaa :)

sorry za off topic:silly:

Leana Tajkov

Koliko ce nas kostati taj lek,Damire?:lol:

mumba

Damir wrote:
Citatako nekoj zatrebam kao lek, nije me tesko naci:P

evo i ja æu kao damir da se javim experimenta radi ukoliko ima neka matorija koka!

Damir Hadnadjev

mumba

uradiæu to za parče bureka i nekoliko piva! isplata unapred!

Djordje P.

^
ta mora biti... tvoje parche bureka je tepsija, a nekoliko piva je gajba. nije lako tebe napojiti!
ja sam povoljniji: evo nesto bas i nisam pri apetitu a posto retko pijem dosta bi mi bilo bukvalno par piva. :laugh:

mumba

ðorðe ti si oženjen ovo ne važi za tebe,a to da moram burečke i pivkana ta moram se smiriti uzbudim se brate previše kad devojka izuje svoje cipele!

Marina Kovacev

oho, pa mi to ovde imamo i privatne oglase... mislim da ce vecini devojaka u tom periodu ipak vise prijati taj burek :laugh:

Radomir Jelic

e, to sam negde procitao da su devojke , khmhkm, kako da reeeeknem, khmhkm, mnogo pohotnije u periodu nego \\\'vako.. devojke, jel\\\' istina?

Stevica Naglavacki

igrutin wrote:
Citate, to sam negde procitao da su devojke , khmhkm, kako da reeeeknem, khmhkm, mnogo pohotnije u periodu nego \\\'vako.. devojke, jel\\\' istina?
Cik da ti kazu...Zene su \\"tajanstvene\\" i slagace sigurno :laugh:

Robbyn �

igrutin wrote:
Citate, to sam negde procitao da su devojke , khmhkm, kako da reeeeknem, khmhkm, mnogo pohotnije u periodu nego \\\'vako.. devojke, jel\\\' istina?

JESU!!!Potvrðeno u praksi B)

Peleena :) Pa shta te briga :D

Uff...boli,boli...cak mislim da vise boli,nego kad se poradjaju zene.Meni daa.