Mamino sunce ili tatina sincina?

Započeo Marina Kovacev, Mart 13, 2008, 11:03:46 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Kako ste vaspitani...? Ova 2 tipa muskaraca su vrlo razlicita i diskutabilna...
a kom tipu vi pripadate?

mumba

e pa odaj nam tajnu kakvi su to muškarci i ne bih da se izlanem pre nego što pročitam definiciju! a i zašto ćerke ne bi bile obuhvaćene ovim pitanjem?

Marina Kovacev

Stavila sam temu koja ne obuhvata cerke, zato sto je to kod muskaraca izrazenije... Devojke, bilo da su mamine devojcice ili tatine mezimice, uglavnom su mazene i pazene...
A momci uglavnom imaju 2 opcije: da se mame trude da od njih naprave muskarca kakvog su za sebe zelele nekada davno (ali ga naravno nisu nasle :) ) ili da budu sinovi koje ce ocevi da celice i da prave od njih \\\"muskarcine\\\"... ne kazem da nema sredine, ali uglavnom jedno od ova dva prevagne... pa sam vas pitala kako je kod vas?

mumba

samo da napomenem da baš i nije ono da ako si tatin sin odma po default-u moraš da si he - man ili ako si mamin sinak da moraš da budeš pussy to je samo uvreženo mišljenje! mada ja sam mamin sin i ipak sam ajd kako mara kaže negdi u sredini!

Goran Čonkić

Ni jedno ni drugo...nesto svoje. Imao sam tu srecu il mozda i nesrecu da su moji dok sam bio mali puno radili pa su malo imali vremena da nesto uticu na mene...tako da sam sam svoj majstor. :D Jedino sto su me naucili je da uvek budem posten i iskren, da ne varam, ne kradem i sl...

Radomir Jelic

Robbyn �

:laugh: Život me je takvim napravio,otac sa time nema ništa...On je pravi klasičan mamin sin,u svom negativnom smislu koji može biti,a ja sam valjda želeo da budem totalno različit od njega.

Petar Vidovic

ja sam jedno raspusteno deriste. ali mamino zlato.

rki ska

vesna bosnic

...ljubi ga majka.......cccccc.....,maze mamine!!!!!

mumba