Piercing

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 06:54:33 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Busi rupe i gde ih nema… lepo, zdravo, dopadljivo… sta mislite o tome?

Radomir Jelic

pa... volim da bušim rupe... :D :D :D :D :D :D i lepo je i zdravo je, a bogamiii i dopadljivo...

nije baš bezbolno kao piercing... ali , posle trećeg puta sve je ok :)

mumba

o piercing-u samo sve najgore! em ružno , em nehigijenski , em ... boli!

Olja Milovanov

Imam na jednom uhu 3 mindjuse, a na drugom dve- to je sve i nije mi vise ni potrebno...:)
Mislim da je bolno busiti pupak, nos, obrvu ili sta vec, nisam bas hrabrisa za takve stvari a i slazem se sa Crossom da je nehigijenski i moze izazvati razne komplikacije.:blink:

Irena Žunić

Š ta je tu mera?
Nedavno sam usla u knjižaru IPS, (Knez MIhajlova, Bgd) u redovni obilazak. Primetim mladića koji je zaposlen na dotičnom mestu.. U trenutku dok se okreće prema meni doživljavam Š OK. Osetila sam toliku navalu adrenalina, dijafragma mi se podigla, jedva zaustavih nagon za povraćanjem ( bilo mi zao knjiga). Napominjem da živim u većem gradu, putovala sam malo po svetu, imam i pristojne godine, ukratko, ne iznenadjujem se tako lako. Mlado muško čeljade na svojoj glavi ima cca 5 kg kojekakvog metala.  Detektor metala bi ga otkrio i u dubinskom kopu nekog rudnika. Verovatno ne sme da leti avionom jer remeti rad navigacionih instrumenata. Ne umem da nabrojim, zapazila sam na jeziku tri kuglice i bi mi dosta. Sledeća slika pred očima mi je bila moja ćerka (nežna plavuša) koja kaže :“Mama, ovo je moj dečko!“. Kao u onoj reklami samo DESET puta gore. Nemam ideju kako unosi tečnost, on je kao baštenska  prskalica.
Š ta je tu mera?

Software Smith

Ne volim izbusene osobe... Ne volim cak ni na uvetu kada vidim nekoliko komada... Tidzo nisi nam rekla imas li ti kakav zanimljiv pirsing???

TiDža84

Ne ...i meni je to grozno,kad vidim na nekom...telo je lepo samo po sebi i ne trebaju mu nikakvi \\\"dodatni ukrasi\\\"...imam probusene usi jedino...B)