Moje telo....volim/ne volim

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 06:59:12 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Sta je to na Vasem telu sto Vas cini posebno lepim u Vasim ocima a sta je to sto Vam se ne dopada na istom?

Radomir Jelic

pa oči narafno... linija... još je držim...nekako...

a ne dopada... pa da sam malo nešto trenirao, da malo povećam muskulaturnu masu...

mumba

ja ne znam kad stanem pred ogledalo meni se oma\\\' digne.............kosa na samoga sebe!

Goran Čonkić

Okice moje lepe...e koliko sam se samo izvlacio i sharmirao na njih...hmmmm ima jos po neki deo mog tela, ne bih sad sve da nabrajam i otkrivam...

A sta mi se ne dopada...trenutno stomache koje se mora skinuti sto pre, jer pocinje da me iritira polako...

Serveto Pecin

Moje telo i ja se savrseno slazemo! Nemam zamerke na njega, a ni ono na mene!

Robbyn �

Moje telo je borbeni stroj!
80 kg ratne mašine :box: je smešteno u 170 cm visine :lolpopodu: I hebe mi se što nisam  \\\"po tablicama\\\"...

Z A

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... da li ste primetili da na ovu temu odgovaraju samo nasi derani!?!

Da,  ja sam u skladu sa svojim telom i volela bih da to zauvek tako i ostane..:)
... e pa sad fotku necu okaciti, a mozda i okacim ;)

velimir cvejanov

Ovo telo mi je jedino do sada, pa nema smisla da mi se ne dopada. Istina, blaga zaobljenost  pojasa za spasavanje na ovom oldtajmeru deluje mi nekako simpa.

mumba

Robbyn napisao/la:
CitatMoje telo je borbeni stroj!
80 kg ratne mašine :box: je smešteno u 170 cm visine :lolpopodu: I hebe mi se što nisam  \\\"po tablicama\\\"...

prava pancir divizija! hail!

aleksandar tomic

Crossbringer napisao/la:
Citatja ne znam kad stanem pred ogledalo meni se oma\\\' digne.............kosa na samoga sebe!
ne verujem ti.

Olivera Dabic