Veliki Brat :P

Započeo Peleena :) Pa shta te briga :D, Oktobar 19, 2007, 02:53:31 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olja Milovanov

Poceo je novi serijal VIP-a pa bi mogli nastaviti ovu temicu koja se tako tuzno zavrsila...:(

Pratim s vremena na vreme, kad stignem i cini mi se da je ova ekipa bolja od predhodne... Za pocetak, nekako su slozniji i dosta je mladih, a i mnogo su duhovitiji, imaju teme za razgovor i uvek se nesto dogadja. Naravno, ima par ispada, ali bez toga se valjda ne moze... :)

Kakvi su vasi utisci?
Sta mislite, mozemo li ocekivati velike skandale kakve se prognoziraju u novinama, na TV-u?
Da li vec sad imate favorite?:)

TiDža84

Gledala sam par momenata...nemam neko misljenje jos uvek.Mislim da ce ovaj dvojac napraviti haos do kraja...oni su mi favoriti :blink:

Olja Milovanov

:laugh:   Imam osecaj da su oni od onih ljudi sto bi mogli sedeti 24 h u foteljama i provaljivati gluposti...:laugh:

Nisu pogresili sto su ih uveli...
Ja jos uvek nemam favorita...:)

mumba

a ja to čudo ni ne gledam !

Bosko Sa kanala Pink-a

Nije ni Milic losh...
Ponekad krizira, al\\\' Bogo moj... Bolje i to nego ko onaj Era kada od dosade stavlja lonac-kantu(!?) na glavu...

Ocekivao sam od onog Indexovca da bude duhovit (kao u predstavama), medjutim matori je promaja, bash je nekako negativan...

Ma treba im dati svaki dan alkohol, bilo bi tu svega...

Z A

OD ovog VB nema boljeg,niti ce ga ikad biti

Olja Milovanov

Integral napisao/la:
CitatOD ovog VB nema boljeg,niti ce ga ikad biti

:dabome: I ja mislim...

Axl Axl

Ovo je ludnica, Milic pere suđe i peva sa Erom \\\"da volim drugu ne mogu, da ljubim drugu sada, za sina da nadjem majku ne mogu nikada\\\"

mumba

ja znam samo da bih onu kaju tako rasturio ma sve bi se pušilo! ona jaka ko kobila a ja vaki ko neki žabac!

Bosko Sa kanala Pink-a

Haha, kako je samo Milic cackao j..a pod jastukom, kao ne vidi se... :laugh:
Ma extra su...
Zao mi bilo Borka u ispovedaonici, zeli covek da se olaksha a VB ga zajebava (\\\"namesti kosicu\\\")... VRH!!!

Olivera Dabic

Posto nisam u mogucnosti da vidim, moze li mi neko reci ko je ostao u kuci?

Becej City

Olya napisao/la:
CitatPosto nisam u mogucnosti da vidim, moze li mi neko reci ko je ostao u kuci?

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=35983

:)

Olivera Dabic

Gospodar Vremena napisao/la:
CitatOlya napisao/la:
CitatPosto nisam u mogucnosti da vidim, moze li mi neko reci ko je ostao u kuci?

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=35983

:)

TNX!!! :)

Volela bih da pobedi Ajs ili Milic...
Samo kada Ere vise nema.
Nisam pratila VB ali njega svakako ne mogu da gledam!