Emocije

Započeo Olivera Dabic, Mart 31, 2008, 04:59:27 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olivera Dabic

Kakvi ste vi u vezi, ljubavi?
Uvek stalozeni,ili se potpuno opustite?
Kako iskazujete svoja osecanja...tesko ili ne?

mumba

staložen i hladan barem spolja,emocije i ako ih uopšte iskažem to je onda bes uglavnom! mislim jesam plahovit ali nikako agresivan!

Irena Žunić

\\\"zavezana vreća\\\", zatvorena, ali kad se opustim, meka k~o zekin repić.

Goran Čonkić

Prilicno lako. Emotivan sam jako, sto za musko nije ozitivna osobina u nasem drustvu,jel? Ali me bas briga, takav sam, lako iskazujem sve emocije i lako je znati sta osecam...

mumba

Radomir Jelic

iskazivanje emocija - otkrivanje najslabije karike.. nikad!

Goran Čonkić

E...emocije su jako losa stvar...verujte mi iz iskustva...ako mozete ikako, eliminisite ih... :( :( :( :( :( :(

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... E Mali Lalo,
Tebe je kanda neko jako povredio.:(
...A šta bismo radili bez emocija!?
Svaka emocija je kvalitet koji rodi nešto novo. Zato raduj se :) .. i ne odriči se emocija nikad... pa čak i kada boli.

p.s.- pecaljku u ruke, pa na Tisu...:)

Nikola Kurcubic

A jel\\\' mogu i ja pecaljku pa na kanal?

Donekle se slazem sa Malim Lalom, jer i nije nekada bas pametno otkrivati emocije, a verujem da mnogi imaju lose iskustvo bas zbog toga. Ne kazem da ne treba pokazati osecanja, ponekad je potrebno, ali ponekad moze da dovede do nezeljenih efekata.  

mumba

ma ko ima bilo kakav emocionalni problem neka se prihvati ovog lekića.kažu da on rešava sve u životu!

katarina kurcubic

Emocije treba pokazati,ali do neke granice.Ako se nekom bas ne pokazuju,mislim da je vazno da se zna i kada je kraj toj gradnji zidina oko srca,osecanja...Nekada je stvarno lose biti zatvoren u sebe,voljene osobe zasluzuju da znaju da jesu voljene,a ne samo da nagadjaju...A sto se tice heroina,on je uvek dobrodosao...hehe...

p.s.:iskreno se nadam da ovo moj tata nece procitati:laugh: :laugh:

Vojislav Prkosovacki

Pa kako bez emocija?
Bole, smetaju, uveseljavaju, varaju, podizu, spustaju, opamecuju i jos sto cuda. Mislim da mi ne bi bilo interesantno da ih nema.
Po meni jedini problem, tj izazov jeste biti svestan istih i pruziti im ruku, pomiriti se i iskontrolisati.
A u odnosu sa voljenom osobom, hmm, mislim da je kompromis kljucna rec, ostalo ide po svome...

3 puta urrraaaa za emocije!

Bojan Maletic

i ja sam za emocije,sa njima se osetim da sam ZIV...makar bolelo ili bilo euforicno podrzavam i citiram Voyca, 3 puta URA za emocije

Radomir Jelic

boky81 napisao/la:
Citat...makar bolelo ...

mazohisto!!! :) :D :P

Biljana Barjaktarov

Emocije...ima ih raznih i nastaju u mnogim situacijama...pa cak i kada ostanete sami u sobi pa Vas ponese neka pesma ili pogled sa prozora...
Sto se tice veze..hm..
rekla bih da sam tolerantna i uvek spremna za dogovore..nikada ne cinim nesto sto ne bih volela da dozivim od decka..
bez ljubomore,zavisti,kontrolisanja i LAGANJA!
puno paznje,podrske,POSTOVANJA,sigurnosti..
mislim da ne trazim puno..ali to je nesto sto odrzava odnose,bili to prijateljski ili ljubavni..:)