Plavuse

Započeo Olivera Dabic, Mart 31, 2008, 05:11:53 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olivera Dabic

Robbyn �

mumba

može plavuše al više sam za garavuše!

aleksandar tomic

nije to tako, svima se svidjaju plavuse, ali nikome se ne svidjaju sve plavuse, a isto tako je i sa crnkama ili sam ja u debeloj zabludi.

mumba

to je zato što radiš sa 2 lepe crnke na poslu!

Software Smith

Po nekoj mojoj slobodnoj proceni, kod plavuša više škripi IQ nego kod ostalih, tj. plavuše se više trude da budu pametne, tj. da se pokazu kao pametne, al u stvari ispadnu jos gluplje nego na prvi pogled...

Kyle Broflovski

Pobedila je Mimi,znači narod voli.

aleksandar tomic

NE BIH SE ZALIO KAD BI MI DALI JOS I DVE LEPE PLAVUSE

Pera Petlic

Svaka zena je malo umetnicko delo,predivno bice,iza svakog uspesnog muskarca stoji ZENA,i uvek su nasa lepsa polovina...B)
...a PLAVUSE pa zar nisu one predmet nasih mastarija....jedna,dve mmmmm :whistle:

rki ska

razvio se mit da su plavuse glupe,i on ce nastaviti da zivi.
taj mit se verovatno razvio zbog svetlije kose,zbog koje zenska \\\"glupost\\\" dolazi do izrazaja kao i sama plavusa. crnke su nekako u \\\'senci\\\',tamnije su i manje primetne. to je neka moja konstatacija!
NAPOMINJEM: ja ne tvrdim,ne mislim i ne verujem u mit da su zene(plavuse) glupe.

vesna bosnic

...bogami ova plavusa ima nadprosecnu inteligenciju!!!!!!!!!!!

TiDža84

vesna bosnic

TiDža84 napisao/la:
CitatJa znam mnogo glupih crnki :P :P :P :P
:laugh: :laugh: :laugh:  :thumb:...ma fala bogu mico....,pa nema to veze sa bojom kose!!!Kada si glupa,glupa si....,ne moze ni jedna boja kose da te nacini pametnom!!!!!!!!!!!!!1:laugh: :laugh: ;)

TiDža84

uran napisao/la:
CitatTiDža84 napisao/la:
CitatJa znam mnogo glupih crnki :P :P :P :P
:laugh: :laugh: :laugh:  :thumb:...ma fala bogu mico....,pa nema to veze sa bojom kose!!!Kada si glupa,glupa si....,ne moze ni jedna boja kose da te nacini pametnom!!!!!!!!!!!!!1:laugh: :laugh: ;)

:tapsh: :tapsh: :tapsh:

Nebojsa Andjelic

Plavuše nisu plave! Oni su više žute i bele. Ne znam zasto ih zovu plavuše?