Jeste li vec culi da...

Započeo Djordje P., Novembar 14, 2007, 09:43:59 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

K C

Boris Majstorovic

nasuprot verovanju u većini zemalja sveta, u Engleskoj crna mačka koja vam prelazi put donosi sreću!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... Znak \\\" :-(\\\"   graficki racunarski recnik je odavno prihvatio kao obelezje za tuzan izraz. Ovaj znak je zaveden u Americkoj autorskoj agenciji pod brojem 2.347.676, a vlasnik je firma \\\" Disper\\\" poznata po crnohumornim posterima i porukama namenjenim kako se reklamiraju, \\\" svim gubitnicima, pesimistima i osobama koje ne znaju za uspeh\\\".

Eto Ameri  od svega prave pos\\\'o :(

Serveto Pecin

... se u Srbiji ukida trajanje vazenja izvoda iz M.K.R.?
E, da!

Serveto Pecin

...je Homerov urlik \\\"DOH\\\" uvrscen u Oksfordski redcnik engleskog jezika! :D

Kyle Broflovski

26 toplih sendviča sa sirom pojela je za 10 minuta 45 kilograma teška Sonja Tomas i pobedila na svetskom prvenstvu u jedenju sendviča.

Nikola Kurcubic

Jeste li vec culi da... covek od rodjenja do kraja zivota ima istu velicinu oka.

Kyle Broflovski

... da je najveća knjiga bajki visoka 4,87 metara , široka 3 metra i teška 52 kilograma , nalazi se u istočnom delu Nemačke .

je najkraća reka u našoj zemlji duga 365m. Nalazi se u kanjonu Tare i zove se \\\"Vrelo\\\". Često je zbog dužine zovu i \\\"Godina\\\". Uliva se Drinu prelepim vodopadom... i obavezno je treba videti :)

Kyle Broflovski

...dete se rađa s jezičnim kvržicama po čitavim ustima . One nestaju i zadržavaju se samo na jeziku .

... psi i mačke ne razlikuju boje !?

Serveto Pecin

Lusy napisao/la:
Citat... psi i mačke ne razlikuju boje !?
Ovo sam vec cuo.. Kad sam imao 5-6 godina, pa sam mislio da me zezaju...

...ljudsko čulo mirisa \\\"raspoznaje\\\" 10 000 različitih mirisa!

Kyle Broflovski

...pluća odrasle osobe mogu da zadrže pet litara vazduha . Ali, prilikom normalnog disanja udiše se i izdiše oko pola litra vazduha.

rki ska

da ako zice dalekovoda dodiruju krosnju drveta ne moze da vas udari struja ako se drzite za njega! i da struja ne moze da vas ubije ako zabijete neki porvodnik u fazu konektora,pri tom vodeci racuna da ne dodirujete pod,zid ili fazu konektora. NE POKUSAVAT OVO ZADJE NIKAKO!!!