Š ta danas značbiti sponzoruša?

Započeo Axl Axl, Septembar 20, 2007, 09:30:01 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Sta mislite da li se sponzorusom smatra i ona devojka, koja trazi da ima pored sebe osobu makar za jedan stepenik bolju od sebe?

Postoji li prava ljubav izmedju dosta starijeg, i slucajno dobro situiranog partnera, i recimo neke sasvim obicne i jednostavne devojke, koja nije postigla nista znacajno u životu sem nedeljnog šopinga na pijaci, i probija se kroz dosadnu svakodnevnicu kako kod zna i eto naleti na tog \\\"pravog\\\"?

A varijanta \\\"keš kolica\\\"??????

mumba

moguæe je da toga i ima ali ja mislim veoma malo,dok ako traži sigurnost devojka pre svega treba da se sama osigura a ne da mi rintamo rintamo dok ona....češlja kosu. i onako žene žele slobodu i emancipaciju pa zašto se ne ugledeju na koleginice sa zapada pa da zapnu da rade kao i muškarci nego ovak o je naj lakše po balkanskom receptu.ne govorim ovo da bih ponizio žene jer ako se budu oslanjale na drugog a ne sebe ai ne imale  ništa a svoje nikada neæe biti sretne i zadovoljne sobom.setite se recimo nemilih dogaðaja zašto se 95 posto žena kod nas vraæaju svojim nasilnim muževima(momcim) jer nemaju kuda da odu . e zato sam namomenuo ono na početku mog posta.

Becej City

SPONZORUSHA, a moglo bi biti i SPONZORKA  ne zvuchi tako \\"chisto\\" mocno i humano, iza te rechi stoji žena  koju  NEKO (a ko bi drugi nego, mushkarac) sponzorishe. :laugh:

A da bi bio u trendu,  umesto prostitutka, definishe  sponzorushu. Ta rech malo bolje zvuchi od prostitutka, a naša rech kurva bi bila potpuno neprimerena \\"demokratskim nachelima i evropskim standardima\\" ka kojima stremimo?:dry:

Zashto ljudi pljuju po sponzorushama?
Ima zena koje se pale na pametnog tipa, na zgodnog tipa, zashto ne bi onda bilo zena koje se pale na tipa s lovom?
Ne razumem toliku frku oko njih ...
Neka rade sta hoce i nek su s njima ako ih to zadovoljava,meni ni iz dzepa ni u dzep.

Ta fama oko sponzorusha se stvorila delom i  zbog tipova koji bi ih kresnuli, a ne mogu.

I po meni: oni su napaceniji nego one.:woohoo:

mumba

kad sam bio momčiæ jedan stariji čovek mi je tada rekao da je kurva ona žena koja ti ne da a da samo prave žene daju............ štrudle s makom.a to za sponzoruše verujte mi tako su ih nazvale baš devojke a ne muškarci taj epitet potiče(bar u tom obliku) sa početka 90-ih i u početku su znam 100% tu teč devojke koristile mi muškarci tek kasnije.

Marina Kovacev

Strasno je sto taj izraz postaje sve cesci...
Ali barem u Beceju takvih slucajeva ima manje, nego npr. u NS-u (takav je moj utisak)...
Mada, ne vidim zasto je odmah sponzorusa ona ciji decko ima dobra kola, i zasto ga ne bi volela... Ili da mi ipak i dalje idemo peske zbog reputacije? :laugh:

mumba

pozajmite automobil od roditelja ili ga pak kupite kada jednom doðe vreme za to.

Marina Kovacev

Aha... znaci kad to docekam, onda da na\\\'vatam musku sponozrusu pa ja njega da vozim kuci?

mumba

zašto da ne (mislim ne sponzorušu ) nego momka ,uzmeš auto od roditelja ili bake deke , brata pa malo se vozikate,pa i to je jedan od znakova emancipacije u veæim gradovima sam se boga mii nagledao toga.

Olja Milovanov

To vam nije lose ideja... :laugh:  A sponzoruse- devojke koje nemaju pojma sta su to prave zivotne vrednosti-izuzetno neispunjene osobe... Mada ima likova koji vole takve devojke, mada to, po mom misljenju, ne traje dugo...

Serveto Pecin

Neko rece u postu ranije \\"zasto se devojka ne bi zaljubila u tipa sa dobrim kolima?\\", a ja pitam: Zasto se devojka ne bi zaljubila u tipa, pa onda saznala sta momak poseduje...
E, tu se vidi koja je sponzorusa, a koja je OK...
;)

Z A

Ma moze ta sponzorusa da radi sta oce.Al to ce joj se obiti o glavu.Ili ce da joj usledi zlatni kavez ili ce biti odjebana i zamenjena ili ko zna sta jos.Takva veza je osudjena na propast jos od samog pocetka.

Bosko Sa kanala Pink-a

bechejska sponzorusha je ona, koja ti trazi da joj kupish mali sendvich sa kulenom u \\"Burger Time-u\\"! :P
I to josh sa sirom i pechurkama, alo bre!!! :P

Shalu na stranu.. A chek, mi imamo kao neke sponzorushe, shta?

Z A

Ova diskusija je za sponzorushe celog sveta.

Menjano: Integral,   23.09.07 15:44

Olja Milovanov

Priznajem, sponzorusa sam- OBOZAVAM TAJ SENDVIC...:lol: :silly:

Zoran Sarajlija

Integral napisao:
CitatOva diskusija je za sponzorushe celog sveta.<br><br>Menjano: Integral,   23.09.07 15:44
pricas kao o nekoj naciji ili verskoj grupi...