Imate li iskustva sa javnom kućom?

Započeo Bilja Maric, April 07, 2008, 09:28:07 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bilja Maric

Da li ste posetili nekad javnu kuću i počastili se tamo? Ako ste platili, da li ste i uzivali...? Zanimaju me Vaša iskustva,pišite...

TiDža84

Tesko da ce ti neko iskreno odgovoriti na ovo pitanje...ili se varam?!:(

Bilja Maric

Stevan Kosanovic

Stevan Kosanovic

Bilja Maric

Pa ja ne znam ni jednu devojku koja posećuje ili koja je nekada posećivala takva mesta, ali ne kazem da ne postoje, mada je to Vaša, mislim muška uža specijalnost. :-)

Robbyn �

Nemam takvih iskustava...

Ali iskreno,ne mogu reći da me ne intrigira ta njihova \\\"profesionalnost\\\" :laugh: Naravno ne mislim pri tome na ove kamenjarke,nego na one visoke klase,za koje verovatno ne bih imao ni para  :lolpopodu:

Stevan Kosanovic

sto? eno ruskinje a klase, za dz :)
cek nadjem link...cek cek....

@lady:
pazi nju..nasa specijalnost.....:)
dobro de, devojkama ili zenama dolaze momci na kucnu adresu, pa ti vidi ko vishe uziva :)
heee

Stevan Kosanovic

evo i linka( molim mladje od 18.god da zaobidju link,kao i one sa slabim srcem):

http://znakomstva.nu/1207558969#f

http://znakomstva.nu/

robbyne, javi ako treba aviokarta, ce da sredimo :)

velimir cvejanov

Ja radim u javnoj kući. Istina, bivšoj, ali duhovi još vitlaju ovuda i pričaju strava priče...

Robbyn �

Gle sada...:laugh: Pa samo sam bio iskren...Da vidim ko to ne bi voleo??? Sad sam ja najgori...:laugh:

Stevan Kosanovic

nisi...ajmo na exkurziju svi lepo....muska ekipa sa foruma :)

Pera Petlic

Radomir Jelic

cveja napisao/la:
CitatJa radim u javnoj kući. Istina, bivšoj, ali duhovi još vitlaju ovuda i pričaju strava priče...

a, imal to uticaja na ponasanje ljudi koji dolaye tamo ??? :D :D :D :P

mumba

bio sam nekoliko puta u javnim kućama ali ne da bih ja tamo se intoksinacije nešto radio nego zbog drugara jednoga ali to je više bila javna štala nego kuća no ja lično nikada ne bih imao ni pijan stomaka da opštim sa ,,posrnulim damama\\\'\\\'!