Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

Uvek dobrodosla naravno.Naidji makar da vidis becejske juniore pankercice.Ako bude previse brutalno za tebe sescemo u bastu;)

mumba

Sinisa Tomic

jel debeli kad ce mi stici resenje o imenovanju? oce stici kuci ili moram da dodjem po njega?

Zoran Sarajlija

SimaFuj napisao/la:
Citatjel debeli kad ce mi stici resenje o imenovanju? oce stici kuci ili moram da dodjem po njega?
Balkanski Sindrom.Sve sto mozes obavezno ostavi za zadnji trenutak i nema sanse da omanes!!!Long Live HomoBalkanikus

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... Popila kafu jutros ( pa dobro ne baš jutros, bilo već prepodne) u Debelom (ostala bez iste u kući)... i bila je fina, za 5* :dabome:
... Istina čekala sam da je poručim 10-15 minuta, al\\\' opraštam gazdi... Bio je u poslovnim razgovorima...:)

Sinisa Tomic

u zmaju je sve za tu ocenu, osim ponekad muzike koja onda bude za cistu peticu

mumba

gazda je ratovao sinoć do kasno pa je bio umoran!

Zoran Sarajlija

Sladja je kafa kad se malo ceka:P :P :P (za Lusiku)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

..pa sad baš...al\\\' ajde...:P , uz napomenu da pijem kafu bez šećera ;) , što bi rekli gorku :P

Zoran Sarajlija

Machen Sie sich bereit für den rauhen Nacht....pogo-pogooo

mumba

Wo die Feuer tanzend malen,
in den Wolken droben endloss weit.
wo der Mond des Nachts kalt leuchtet,
wirft der Berge Schatten in des Winters Kleid.    

KLANJE!!!

janos demeter

Jel to bila neka svirka u debelom sinoc???;) ;) ;)

Vladimir Bakic

A spektakl ispred Zmaja? Neki klinac odvaljen od zivota tetura po putu,zaustavlja kola i debilise se,panduri u kolima sede kod Borova i uopste ga ne kontaju..U jednom momentu upale kola i krenu prema Zmaju i Peniju,on se skloni s puta i oni prodju pored njega, u tom momentu on opet izadje na put i pocne nesto rukama da mase za njima,ovi ga skontaju,stanu,krenu u rikverc i zakucaju se u kola koja su tog momenta izlazila s parkinga preko puta...Kakvi debili..Pijani klinac naravno zbrisao..Show program! :woohoo: