Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Pa sa nekim opustenim i raspolozenim drustvom..:laugh:

Kad i gde ste se najbolje proveli za 1 maj?

mumba

1996 ili pak 97 kod druga na vikendari 7 dana i nas 30-ak!

a koji 1 maj vam je bio najlošiji i gde ste ga slavili?

Nikola Kurcubic

Najlosiji prvi maj,  definitivno 1985-e u vojsci, a bili smo na logorovanju na Bracu kod Splita, a tamo su voleli vojsku k\\\'o kada im usred leta pada kisa svaki drugi dan.

Ko radi nocnu za 1. maj ?

Serveto Pecin

Cross rece da on radi...

Koliko imas lopti u stanu/kuci?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

pa negde 6-7; odbojkašku, fudbalsku, košarkašku, vaterpolo, pa one male za plažu i par onih na naduvavanje.

Da li ste posetili novi chat?

TiDža84

Da ali nije bilo nikog

Koji program koristis za chat?

mumba

jesam ali ne ostavih traga tamo!

a dali sem foruma posećujete i druge odeljke(koje) ovog sajta?

igram se onih logičkih igrica, pa odem na chat, al\\\' tamo retko ima nekog i obavezno idem na home, vidim šta se dešava u našem malom mistu i ponekad ostavim komentar tamo.

Da li ideš na kampovanje ovih dana?

Serveto Pecin

Koristim ICQ i Gtalk. Ne idem na kampovanje, kampovanje dolazi kod mene (kao Chuck Norris sam..) :D

Koji slatkisi su ti najdrazi?

katarina kurcubic

da vidimo....twix..mmm...i bombone od visnje...

Omiljeni kolač?

Serveto Pecin

Joj.. Kokos rolat, recimo...

Kako pravis sendvic? (recept)

katarina kurcubic

Retko pravim sendvice,ali kada se za to odlucim onda:na hleb namazem pavlaku,stavim salamu tanko isecenu,od gore kecap i maJonez...bez ikakvih dodataka...jednostavna ali ukusna....i na kraju...pola minute u mikrotalasnoj...

Kako pravite jaja?(na oko,umuckano,sa lukom.....)
opet recept...:)

...pravim na razne načine...evo 1  recept, ovako ja volim

Omlet na moj način

Razbiješ 2-3 jajeta i ulupaš ih viljuškom, malo posoliš i dodaš malo mleka. Tiganj dobro ugreješ, sipaš malo ulja i sipaš smesu. Odgore narendaš sir po želji, a ja obično narendam bar 2 vrste, može da se nasecka i šunka ili praška šunka, dodaš majonez, kečap, pavlaku, preklopiš, serviraš na veliki tanjir,pobiberiš, narendaš još malo sira i pojedeš :) Služi se uz bilo koju svežu salatu! Prijatno! :)

Da li ste čuli za koncert \\\"Lajanje na zvezde\\\", koji se dešava 17 maja u centru?

mumba

naravno da smo čuli i ako (bar ja) budem mog\\\'o doći ću da ga poslušam!

a da li će biti toplo toga dana?

Moliću se svim Vikinzima na svetu da ne pada kiša!... mada imamo i roof tako da svirka sigurno ide...:) , al\\\' tada nam propadaju ostale stvari... nije samo koncert sadržaj tog dana.

Da li voliš životinje?