VESELA SUBOTA @ POZORISNI KLUB - 4. sezona

Započeo Stevan Kosanovic, Septembar 14, 2007, 10:47:30 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

:S :S :S :S :S :S :S :S Mesec dana posle....

Imam ja ideju...sto se zurka ne bi napravila dole u holu???:woohoo:

Stevan Kosanovic

hee :)
bice toga na jesen...ali o tom po tom... :)
klub dole isto treba da se kreci, u pozoristu se oseca i dalje cadj....majstori rade...
19og aprila bi svakako VS imala pauzu (neki program imaju od 3 dana)....tako da nastavak je zakazan za 26.april :)
videcemo dalje sta kako..
mozda bude i OPEN AIR party, ako vreme posluzi :)

Stevan Kosanovic

khm...konacno, zurke startuju od maja, zvanican info iz Pozorista. prva zurka 3.maja...
bilo je nekih komplikacija oko majstora, sad je sve cool...tako da...vidimo se :)

Stevan Kosanovic

evo i najave za maj mesec:

3/5 - FAKIR, DEEMAN, KID
upad 100din

10/5 - DEE FACE [happynovisad djs,EXIT team] Novi Sad
upad 100din
17/5 - DEEMAN vs CARTMAN/Vrbas
upad 100din

petak special - zatvaranje Majskih igara
23/5 - GROOVER [djknights]
upad 100din

31/5 - KID
upad free

vidimo se :)

radno vreme: 22h - 02h :)
aj :woohoo: :silly: :woohoo:

Vladimir Bakic

Kad se selite u dvoriste? Negde oko 20.juna kad se zavrsi skolska godina u  Ekonomskoj? Toplo je vec,masa zeli napolje,uostalom videcete to i po poseti sad kad krenete..

Stevan Kosanovic

noci su jos hladne.....sinoc se vracao iz subaje, 3c napolju....
bice uskoro, necemo cekati kraj skolske godine, postoji neki dogovor oko dvoriste...bar takvo ima saznanje :)

Stevan Kosanovic

mumba

mogli bi bogami! a to za dvorište stvarno je još uvek hladno napolju!

Stevan Kosanovic

Stevan Kosanovic

kao i uvek, dobar rejv uz fakira :)

dokazni materijal sledi:

Stevan Kosanovic

subota 17.05.2008.

CARTMAN /Vrbas
DEEMAN /Becej

upad 100din

vidimo se dole u Pozorisnom klubu B)

Vladimir Bakic

Bruka party sinoc! Ali ne u Pozorisnjaku gde nije bilo zive duse,nego na cosku kod bivseg Libera..Znaci posto se zavrsila svirka u centru,stojimo mi ispred Pozorisnjaka i odjednom se pojavljuje misterizoni covek u belom odelu koji je izgledao kao Laza Ristovski u istoimenom filmu i rece: \\\"Momci ima zurka tu odmah iza coska!\\\" Mi sledismo tog misterioznog mesiju,kad ono iza coska uvazeni clan ovog foruma drug Integral i friendovi mu,odvrnuli mjuzu na nekoj liniji i prave party..E tu se ondak skupila banda raznoraznih lokalnih faca i zaglavismo ti mi tu dok nas rujna zora nije oterala..Motao se tu i neki pandur i pokusavao da napravi fajront ali nesto mu to nije polazilo za rukom..

mumba

svaroga mi baš bilo dobro noćas a integral je spasao situaciju i do zore smo se zezali uz kako on to zove ,,psidžu\\\'\\\'!