Dear diary

Započeo Leana Tajkov, Oktobar 05, 2007, 09:50:43 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Subota,veliko spremanje...sredjujem fioke i najdjem na stare dnevnike...
Iscitam par stranica i umrem od smeha :laugh: :laugh: :laugh:

I kontam da ne pamtim kada sam poslednji put pisala dnevnik...
A vi?

mumba

ja ga nikada nisam pisao.tajne su najbezbednije kad ih zaboraviš!

Leana Tajkov

Ne govorim samo o tajnama
U dnevnik se pisu sopstvena razmisljanja, dogadjaji, sve sto nam padne na pamet...pa i tajne :-)

mumba

veruj mi narcy najbolje je kad ti je sve to u glavi.

Axl Axl

Meni je to bas zanimljivo, mada moj dnevnik je malo drugačiji, veæ nekoliko godina skidam sve SMSe sa telefona i stavljam u arhivu... Nokia rules...

Leana Tajkov

Milos Plazacic

nikad nisam pisao dnevnik...umm...previse nesigurno :D

Bojan Beranek

Nisam ga nikad pisao ali sam nasao ocev od pre 30 god. i nije to tako lose kolko je smesno!
Slazem se da sve te neke stvari treba imati u glavi ali neke treba i zaboraviti a one najlepse cuvas oko srca!

Marina Kovacev

Jao naopako, kad bi neko objavio moje dnevnike od pre par godina, od blama bih se odselila sa planete...  :laugh:

Olja Milovanov

Ranije sam pisala dnevnik, i mogla bih reci da tu nisu postojale tajne- ali je sada na sigurnom mestu, dobro skriven... :)
Ne pisem ga vec nekih godinu dana, jer iskreno ne stizem, mada mi dodje nekada da sve misli prenesem na papir. Pre neki dan sam cak i pocela da pisem tako neke stvari u rokovnik- tako da mozda i ozivim svoj dnevnik...:silly:

Radomir Jelic

ma shta ce josh i moj dnevnik.. previshe mi je i ovih dnevnika na televiziji...

Zoran Sarajlija

Ni kad sam bio mali nisam imao vremena da pisem dnevnike ili podsetnike.Kao sto rece Saci sve je u glavi.Tu bar nema ogranicenja u gigabajtima ili stranicama...

Axl Axl

Oæe nekad i tu da se desi overload... :)

Dunja Atlagic

Dobra je to stvar, meni služi kao ventil pogotovo kad sam u bedaku, skupljam, skupljam, e kad veæ puknem, onda to sve lepo napišem u dnevnik, usput se isplačem i super.

Nina Ristic

mosh plakati i bez dnevnika... :D