Dobro Jutro Bečej

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Maj 04, 2008, 07:16:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

nije to ništa jel se sećaš kad je pivo u kafani bilo par miliona dinara iliti čak 1 dm?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

@ Cross pivo je bilo 5-6 dm ,( a plate 2-8 dm).. ako stigneš da kupiš, dok ih inflacija ne pojede.

Boris Majstorovic

07.05.08.

Dobro jutro, poštovani Bečejonliner-i. Mnogo ste mi zamišljeni i tmurni ovih dana. Ne valja tako, osmeh na lice i glavu gore.

Posle sinoćne kiše, osvanuo je sunčan i okupan dan u našem gradu.:)
Meteorolozi rekoše oblačno sa sunčanim intervalima.
Žak Prever je svakog jutra, bez ozira na vremenske prilike /neprilike izlazio na francusku terasu svoje spavaće sobe i vikao :\\\" Kakav divan dan i Parizu\\\"!..., a onda je uzimao olovku i porađao svoje emocije kroz reči:

\\\" Reke su bile bistre
more čisto
hleb je bio dobar
godišnja doba padala kad im je doba
ratovo zaboravljeni
a ljudi su se voleli\\\"

Axl Axl

Dobro jutro svima... Danas je udarni dan, valja se raditi... :)

rki ska

Crossbringer napisao/la:
Citatnije to ništa jel se sećaš kad je pivo u kafani bilo par miliona dinara iliti čak 1 dm?

za vreme miliona nisam zalazio u kafane,niti sam pio pivo. mogu se raspitati kod ovih matorijih kafandzija,a mogu i tebi da verujem. ;)

jevro je danas opet skocio;  kup.  82,829   prod.  83,328 uzas! ocel\\\' leci taj strani kapital vec jednom!!? nebo je fenomenalno plavo,bas kako ja volim. bice lep dan danasdobro jutro!

mumba

dobar dan svima nebo je zaista veselo plavo i ja se lepo osećam za sada a da li će leći kapital i nama biti bolje bar u tom finansijskom smislu zaista ne znam ali voleo bih i kao što neko reče ma nije sve u parama nešto je i u dinarima!

Sedela sam u svojoj narandžastoj fotelji na terasi, prebirajući po juče i planirajući sutra... a onda se setih Tolstoja:

\\\"Ono što je prošlo, više ne postoji; ono što će biti, još nije došlo.
Pa šta onda postoji? Samo ona tačka u kojoj se sastaje prošlo i buduće. Eto u toj tački je sav naš život.\\\"

...idem da živim!:)

TiDža84

mumba

Pa da! Aha!

Lusy...

U matematici se ta tachka zove.. PREVOJNA TACHKA...gde je sredina izmenju MINIMUMA I MAXIMUMA...  :)
Kada se nacrta tacho podseca na buducnost, sadasnjost i proslost...

Ajde sada profesorice..pishite 5 za aktivnost!!!:P

@ a što ti ne spavaš?  Gotove majice, kapice i plakati... sve je super!.. i naravno 5 za aktivnost :)

Boris Majstorovic

8 maj četvrtak

Dobro jutro Bečejci :)  
Naš Bečej se jutros probudio okupan suncem.
Kako su se probudili ljudi koji žive u Bečeju?

Kyle Broflovski

Voleo bih da Bečej ima gradski prevoz,ali ne onaj kakav imaju Novi Sad,Beograd i ostali,nego ovaj baš,baš,najnoviji na šinama.Na stanicama se nalazi dugme za poziv kola (6 osoba može da stane).U kolima ima ekran (touch screen) ,odaberemo kuda idemo i lepo nas kola odnesu gde smo hteli. E da, nije ni skupo ,ubaciš dinar.