najbolji pevač ili pevačica svih vremena je?

Započeo mumba, Maj 20, 2008, 02:21:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

meni je neprikosnovena belinda carlisle inače članica nekada veoma popularnog ženskog sastava the go go\\\'s

jeste da nije metalka ali ima glas kao slavuj i jedna je od najlepših žena u muzici1

circles in the sand
{youtube}XDcC9bnRciQ&feature{/youtube}

mumba

runaway horses

{youtube}SheKvJKtpdU&feature{/youtube}

mumba

i naravno  la luna!

{youtube}ydw5qIycHE0&feature{/youtube}

mumba

i naravno najveća legenda na mikrofonu a i kao pojava david coverdale - whitesnake

bad boys uživajte
{youtube}GeSBscWj3wQ{/youtube}

inače ovo je uživo isto tako su pičili kada sam ih i ja gledao!

Vesa Miskeljin

Najbolji Pevac: Michael Jackson (Extra Glas,Famozni nastupi,extra spotovi),a pevacica: Whitney Houston jer ima jako jako jako dobar glas....Necu da stavljam you tube,jer...eto...:D

Dusan Colic

Seljak Axl(znam zasto to kazem) kao pevac, a kao pevacica Jelena Krmeljusa:-))))).......moze Whitney ili Mariah Carey

Vesa Miskeljin

dusan89 napisao/la:
CitatSeljak Axl(znam zasto to kazem) kao pevac, a kao pevacica Jelena Krmeljusa:-))))).......moze Whitney ili Mariah Carey

Hmm...Seljak zato sto se zbog njega raspao bend???B)

mumba

bend se raspao zbog heroina! axl je tu samo dobio medijsku pažnju i brdo para i najbolje je sa te strane prošao od ostatka benda!

Vesa Miskeljin

mumba

mada i ja  volim guns-e1 koliko smo samo žureza prošli sa njima na ozvučenju eh kada se samo setim!

Dusan Colic

izdao je slash knjigu u kojoj je sve objasnio ali jbg nema je na srpskom jeziku a eng verziju mi je mrsko da cituckam uz recnik, iako mi je Slash ono ^(no.1)!!!

Dusan Colic

Hteo sam da je pustim tako kao on ali leto me ubija...da znas samo kako je toplo ispod tolikog runa!!!

mumba

imao je i čika krsta još dužu grivu u tvojim godinama znam kako je neka samo nastavi !

Vladimir Bakic

Moram da se slozim sa chika Cross-om,Dawid Coverdale je nenadjebiv..Kad smo gledali Whitesnake pre dve godine na Tasmajdanu ribe su ga gadjale brusevima a lik ima 50 i kusur godina..A peva kao nekad..