Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Srba Nedeljkov

politika je ritam zivota!!!

jeste li da se uvedu kazne za one sto odgovore,a ne postave pitanje!!! kao ja sad par puta!!!kriv sam eto...

irena maric

Ma kakve kazne!!:ohmy: I ja sam pogresila par puta u nekim igrama!

Da li su greske korisne?

Srba Nedeljkov

Na greskama se uci,znaci korisne su,niko nije savrsen!!! ali najbolje da se uci na tudjim greskama...

Kako rade kampovi ovog leta na Tisi?

irena maric

Jos nisam bila tamo!

Da li smatrate da ce se neko setiti i srediti nasu Tisu?

Srba Nedeljkov

Ovoga leta ostaje sve kao sto je bilo,sigurno!!!a za dalje ce se videti!!!

jeste li pisali Dinkiceve akcije za 1000 ojra?

irena maric

Da!

Sta mislite hoce li se to realiovati?

Srba Nedeljkov

Hoce,100%...u ns vec postoje dileri kod kojih mozete da prodate vase akcije za 700 eura na ruke,naravno overi se u sudu punomoc i to placa diler 750 dinara!!!
sta ce te kupiti od novca dobijenih od akcija?

irena maric

Jos nisam razmisljala o tome!

Na sta najvise trosite novac?

Srba Nedeljkov

ufff,na sve,...trenutno na frizidere,ves masine,tostere,klime,motore,mob.telefone,papuce,sandale,3/4 pantalone,i kosulje...  naravno hranu i pice da ne racunam....

Znomo li se mi zaista forumasi BECEJONLINE-a?

TiDža84

McM napisao/la:
Citatsta ce te kupiti od novca dobijenih od akcija?

Oticicu na Kubu..:laugh:

Pa mi se znamo,poznajem dosta forumasa sa becejonline-a i drago mi je zbog toga.

Kako ste proslavili svoj 18-ti rodjendan?

mumba

au ono je bilo za mendalju kod jedne moje drugarice u kući sa nas 30 - tak i akustične instrumente.kada smo se umorili ja sam kao omađijan puštao najdepresivnije pesme od led zeppelin-a al ijako dobro bilo i smeha i suza i poljubaca a i još nečega!!!!!

a kako ste vi vaš 18 - ti rođus proslavili!

Biljana Barjaktarov

dve nedelje pred rodjendan pokupio me je motor na Tisi.Lezala sam i oporavljala sam se duuugo.Moji drugari su dosli i prijatno me iznenadili taj dan...posto tada nisam bila u stanju da slavim,kada sam se oporavila proslavili smo i rodjendan i to sto sam ostala ziva...:laugh:
koliko cesto dobijate poklone?

Alexandra D.

uvek moze vise  :woohoo:

a koliko cesto vi poklanjate?

irena maric

Volim da obradujem ljude koji su mi dragi.Skoro svakodnevno poklonim nekome nesto.Ako nista drugo,bar osmeh ili lepu rec!

Koji vam je najdrazi poklon?

Biljana Barjaktarov

zecica Bubica :laugh:
a vama?