Sta raditi dok traje svetsko prvenstvo u fudbalu?

Započeo irena maric, Jun 08, 2008, 04:11:49 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

E,pa drage moje prijateljice,svetsko prvenstvo u fudbalu je pocelo!Sta cemo mi raditi naredni period?Da li se pridruziti nasim jacim polovinama i uz kokice navijati ili da damo i mi sebi malo oduska,pa dok traje prvenstvo da uradimo nesto za nasu dusu.

Sta mislite?

Axl Axl

Sad su televizori dosta povoljni, najjednostavnije je odvojiti koju crvenu i uzeti još jedan tv... :)

mumba

irena maric

Dusan Colic

Piti puno piva!!!
p.s. nije svetsko nego evropsko!!!

irena maric

dusan89 napisao/la:
CitatPiti puno piva!!!

Eto,vidis koliko mi znaci fudbal kada cak i ne znam koje je prvenstvo!:blush:

TiDža84

Ja u kuci imam 3 televizora..tako da gledanje fudbala ili ne uopste nije problem:laugh: Drage dame ukoliko vasa \\\"bolja\\\" poliovina gleda fudbal,vi se posvetite sebi,bazen,aerobik,kozmeticar...idite na kafu sa drugaricama,tracarite,merkajte dobre frajere koji ne prate fudbal :laugh: ...radite sve ono sto ne mozete dok muskarci ne prate fudbal.A obzirom da je fudbal \\\"NAJVAZNIJA SPOREDNA STVAR\\\" mocicete i malo da se odmorite od svakodnevnih obaveza prema muskarcima :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

EDIT:Ja necu raditi nista od gore navedenog :P

mumba

ništa ti ja od te najgluplje igre na svetu ne znam! ali zato za hokej bi bubrege dao!

irena maric

Robbyn �

Hehehe,ni mene fudbal ne interesuje,tako da...Ostaje više za nas :laugh:

Victor D'Hondt

dusan89 napisao/la:
CitatPiti puno piva!!!

O.K. Evropsko, a kao i da je svetsko. Naime redosled sa proslog svetskog prvenstva:

1. Italija
2. Francuska
3. Nemacka
4. Portugal

svi iz evrope i svi na ovogodisnjem EP.

Olja Milovanov

Gledati fudbal (mada jaci pol nije neki zestok navijac, tako da nije strasno)... ;)

Vesa Miskeljin

THE_SIREN napisao/la:
CitatGledati fudbal (mada jaci pol nije neki zestok navijac, tako da nije strasno)... ;)
Ti pratis fuzbal??:D to su neki novi momenti... hehe... Naravno ja se necu smarati gledanjem 22 budale koje trce za jednom loptom...SMOR!!!...Al cu zato da ludujem! :P:P:P:D:D:D:D

mumba

Vesa Miskeljin

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: hahahaha da bas! :P