Sigurna dečija soba

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Jun 02, 2008, 07:17:20 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Lusika... tvoj prethodni post je verovatno ucinio da se Becejci uplase... to se uvek desi kada se ideja razradi i kada se izlistaju obaveze i zadaci... :(

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Draga Maro,
ovo je jako ozbiljna priča.
Ja se nisam uplašila, a verujem da nas ima još...al\\\' nas treba puno istomišljenika... Po ovom forumu su se pričale razne stvari. Ajd da sada sve to sprovedemo u delo... Nije strašno, a ako nas je više, lakše je!  :) :) :)  a ta deca su zaslužila bar gram od te priče....i još mnogo više! Ja prihvatam svoj deo obaveza... ko još?

ps. ideja još nije razrađena i ne mogu da verujem da se iko uplašio od 3 sata rada nedeljno!?

Marina Kovacev

Draga Lusy :) ,
ja sve to znam... i da imam prostora i mogucnosti, verovatno bih usvojila svu tu decicu...
obaveze ce prihvatiti par ljudi koji ce ostati da \\\"guraju\\\" akciju (kao i u svakoj drugoj becejskoj prici), ostali ce pohvaliti (ili traziti zamerke), ali ce mnogi i obici kao da ih se ne tice... kazem zato sto znam koliko pravih volontera postoji u nasem gradu... 50-tak je broj koji ne verujem da cemo imati... :unsure:

Draga Marina,
sada si potpuno otkrila moj identitet :laugh:
 Ova priča je zaslužila i veći broj volontera u praksi , a ne samo na rečima; i neodrziva je bez nas ljudi, koji im zaista možemo pomoći, ako to zaista želimo! ... Mislim da sam sve rekla..Ak0 nas ima,  priča će dobiti stvarni oblik..ako nas nema o čemu pričamo?!
...Trudiću se u životu da pomognem toj deci na moj način :)

Marina Kovacev

:blush:  izvini... ponekad zaboravim da ovde nemaju svi svoje ime i sliku, kao ja... :cheer:
evo, ispravila sam...
sto se tice dece i sobe, znas da sam tu... ;) a ostali... cekaju se...

katarina kurcubic

Samo podsecam da se na mene moze racunati...:) Nadam se da ce se nakupiti dovoljno ljudi...Lusy,koliko nas je otprilike?Ne samo sa ovog foruma...

irena maric

I ja sam vam na raspolaganju!Sigurno mozete racunati na mene.Par sati dnevno odvojiti od svog slobodnog vremena za mene ne znaci nista,a za tu decicu znaci mnogo!

irena maric

Lusy,meni se cini da sa ovog foruma ima nas desetoro,ja imam jos oko petoro ljudi,za sada...
Sta ti kazes?Jesam li u pravu?

irena maric

ninica napisao/la:
CitatLusy,meni se cini da sa ovog foruma ima nas desetoro,ja imam jos oko petoro ljudi,za sada...
Sta ti kazes?Jesam li u pravu?
Hoces li da pravimo spisak ljudi koji su se prijavili?

Olja Milovanov

Tek sad sam videla ovu temu... Naravno da mozete racunati i na mene!!! ;)  
Svaka cast za humanost, malo je toga u danasnje vreme, a sve vise onih kojima je potrebna pomoc... :(

Biljana Barjaktarov

Podrzavam ovu ideju.:)Ja sam vise u Cacku nego u Beceju,ali svaku vrstu pomoci i podrske imate od mene.:)

irena maric

Ima li jos koga???:(
Mi jos uvek cekamo!Malo nas je...Treba vec poceti sa radom.Dolazi zima.Ta deca ce biti i po kisi i po snegu napolje,goli,bosi i gladni....
Mi mozemo da ucinimo da to ne bude tako!

katarina kurcubic

...Moramo biti strplivi, iako bih ja lično volela da smo sa \\\"Sigurnom dečijom sobom\\\", počeli još juče.
Dakle čekamo!
 Ima nekih nagoveštaja sa strane, otom potom...:)

irena maric