Najbolja fora za pokupiti ribu i odvesti kući?

Započeo Software Smith, Maj 29, 2008, 01:10:42 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

xxx xxxxxx

\\\"DE SI RIBO,STIGO ZDRAVKO CHOLIC\\\':laugh: :silly:

Zoran Sarajlija

Moj drug Spale samo kaze: `MMMMMMMRRRRFFFFFF` i padaju...

Goran Čonkić

Mada, kad bolje razmislim, meni je jednom jedna pala na - \\\"sad cu da pocnem da te muvam i svidelo se to tebi ili ne, smuvacu te...\\\" B) B)

Milen Vesović

Pa ako ti treba devojka radi sexa za jednu noc, onda ti je dobra fora spremiti odredjenu svoticu novca i otici na kacku petlju bez frustracija na svoj izgled i velicinu jer ona to radi samo zato sto joj je to posao!

Boris Majstorovic

mika3 napisao/la:
CitatPa ako ti treba devojka radi sexa za jednu noc, onda ti je dobra fora spremiti odredjenu svoticu novca i otici na kacku petlju bez frustracija na svoj izgled i velicinu jer ona to radi samo zato sto joj je to posao!
Off:
Jesi ti video te \\\"devojke\\\"?

Goran Čonkić

tata Boris napisao/la:
Citatmika3 napisao/la:
CitatPa ako ti treba devojka radi sexa za jednu noc, onda ti je dobra fora spremiti odredjenu svoticu novca i otici na kacku petlju bez frustracija na svoj izgled i velicinu jer ona to radi samo zato sto joj je to posao!
Off:
Jesi ti video te \\\"devojke\\\"?

Sad bi dobio karmu tata Borise. :D LOL, \\\"Devojke\\\" od 30+ godina sa pola zuba ispalih a drugom polovinom polomljenih, +sto ko zna sta pokupis, plus ono sto ja kazem (bez uvrede) - Ono sto mozes dobiti dzabe, nema poente placati, zar ne?

mumba

e lalo ne vređaj 30+ pa to su najbolje godine ti verovatno misliš one od 50+ zar ne?