Pričica by Dudarim

Započeo Becej City, Jul 01, 2008, 12:42:43 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Becej City

Последње две недеље је зовем, избегава да се јави, ни на поруке не одговара, и све Ñ,о заÑ,о јер нисам Ñ...Ñ,ео дубијем Симу. Ко је јебе. Тај паук ионако виси изнад мог бојлера дуже него шÑ,о је она са мном, у сÑ,вари вероваÑ,но дуже него шÑ,о је она икад била с неким.

- Идем да се исÑ,уширам.
- Океј...

- Јао, ајде молим Ñ,е убиј оног паука изнад каде!
- Нећу, шÑ,о?
- Па плашим се паукова, баш су ми некако одвраÑ,ни и гроооозни... брррр...
- Па није Ñ,о Ñ,аранÑ,ула него косац, неће Ñ,и нишÑ,а.
- Убиј га молим Ñ,е!
- Нећу бре, виси Ñ,у већ ко зна колко, драг ми је некако...
- СÑ,ворење са осам ногу и без мозга Ñ,и је биÑ,није од мене?!
- Ð'иди, можда има осам ногу ал су му све виÑ,ке, а шÑ,о се мозга Ñ,иче, ни Ñ,у ниси баш у прилици да некоме...
- Не могу да верујем који си дебил! И сад ћеш да се расправљамо и сваÑ'амо око паука?!
- Нећемо, немој да се купаш.
- Морам да се исÑ,уширам пред спавање!
- Купала си се пре саÑ, времена, Ñ,ад га ниси ни видела и није Ñ,и смеÑ,ао, не мораш опеÑ, да се купаш, а и ако мораш прави се да га нема.
- А да се мало правим као да Ñ,ебе нема?!

Могуће да већину мушког свеÑ,а нервира кад женско крене да диже џеву, али мене на неки неодреÑ'ен начин забавља. А шÑ,о се паука Ñ,иче, није било шансе да га спичим папучом. Имали смо супер однос, прави мушки однос без сувишне приче и компликација. Ја кад почнем да се Ñ,уширам он запали скроз на плаÑ,,он да не смеÑ,а, кад завршим своје он поново запоседне Ñ,ериÑ,орију и насÑ,ави да рола муве. Ја кад неку успем да спљескам бацим му у мрежу да га часÑ,им. И сÑ,варно, од кад је он Ñ,у, нема више ониÑ... сиÑ,ниÑ... мушица по купаÑ,илу, а није да сам подиго ниво Ñ...игијене. Ð"акле, Ð"ударим и дугоноги Сима у складној заједници, онаквој какву само женско може да наруши и закомпликује.

- Ја не могу прљава у кревеÑ,!
- Знам зашÑ,о би да се Ñ,ушираш поново...
- Молим?!
- Кад сам био до куÑ...иње да направим сендвич, чуо сам кад си одвалила Ñ,опчину ко цар, вероваÑ,но си мислила да ћеш само се упуваш и да неће да се чује, ал је рокнуло ко по СÑ,ражевици, није немогуће да је и мало кануло...
- Ð"ЕÐ'ИЛУ! Како си само одвраÑ,ан! Идем сама да убијем паразиÑ,а!
- Само пробај.
- Ма немој?! ШÑ,а ћеш да урадиш да ме спречиш? Ð"а нећеш да ме бијеш можда?
- Окачићу Ñ,,оÑ,ке на НеÑ,...
- Не би се усудио!
- А Ñ,и онда пробај... Ñ,воја Ñ,,аца се види уосÑ,алом, не моја... ја би размислио двапуÑ,.
- Па да Ñ,о урадиш рекла би Рамбу и он би Ñ,и лепо ноге поломио!
- ХаÑ...аÑ...аÑ...аÑ...а! Рамбо! Јел Ñ,о онај несреÑ,ник шÑ,о личи на корњачу с Ð"алапагоса?! Онај шÑ,о Ñ,е мувао за Нову годину? Ево, види, усро сам се!
- Извини а шÑ,а му Ñ,,али?
- Реинкарнација?
- Много си памеÑ,ан, знаш кад ћу следећи пуÑ, да доÑ'ем код Ñ,ебе, никад...
- Ја имам двомегабиÑ,ни линк, у живоÑ,у ми не Ñ,реба крес шема, Ñ,и си Ñ,а којој је Ñ,,рка. НаÑ'и неког мученика са дајл апом који не може да скида њаве па се над њим иживљавај...
- АÑ...а, а ко је кога звао? Ð"а ме ниси Ñ,и можда звао да доÑ'ем јер се нисмо видели чиÑ,авиÑ... НЕÐ"ЕЉУ дана, а?
- Па кад су ми код Ñ,ебе \\\"Мућке\\\"! Ð"ржиш иÑ... већ два месеца, ни сад ми иÑ... ниси враÑ,ила.
- Јебали Ñ,е дискови, идем кући, зови ми Ñ,акси.
- Ти не знаш број?
- Ð"ај ми Ñ,елеÑ,,он...
- Ти не знаш где сÑ,оји?

Шансе да неко вози од КараÑ'орÑ'евог до ПејÑ,она... без обзира шÑ,о је Ñ,ри ујуÑ,ру...

- ШÑ,а би?
- Нема слободниÑ... возила.
- Ð'аш чудно...
- Пробаћу други број.
- Не глупирај се, у живоÑ,у Ñ,е нико неће возиÑ,и за Ñ,олико.
- Ти да си нека Ñ,,аца Ñ,и би ме испраÑ,ио.
- Нисам Ñ,,аца, а и заболе ме баш... Ð"ај лези спавај, преживећеш.
- СÑ,варно нећеш да убијеш Ñ,о сÑ,ворење које шири заразу?
- Косци не преносе заразу. Ð"а си гледала \\\"МиÑ,басÑ,ерсе\\\" умесÑ,о ониÑ... Ñ,војиÑ... њујоршкиÑ... дроља, знала би да су косци скроз океј. У једној епизоди Џејми је напунио неку сÑ,аклену Ñ,убу косцима, и онда је завуко руку...
- Океј океј, не занима ме, плаÑ,ићеш ми за ово кад Ñ,ад.
- За карање?
- Спавај дебилу.

Око девеÑ, ујуÑ,ру пробудио нас је Ñ,елеÑ,,он, у сÑ,вари мене, а ја сам онда из солидарносÑ,и пробудио њу. Ð'рикси. ПиÑ,а јел може да доÑ'е да му позајмим неке паре, враћа за Ñ,ри дана. РекоÑ... да може, али да као депозиÑ, донесе Ñ,ри бурека са месом и лиÑ,ар јогурÑ,а. ПошÑ,о се продрао \\\"ПАР-ТИ-ЗАН ШАМ-ПИ-ОН\\\" у инÑ,ерÑ,,он, оÑ,ворио сам му. Седосмо за сÑ,о да доручкујемо.

- Ð'рикс, кад већ једемо рукама можеш макар да одеш и да иÑ... опереш.
- АÑ...а аÑ...а, саћу...
- А шÑ,о ниси купио онај Ñ,,иÑ, јогурÑ,?
- ХаÑ...а, слушај ову, па шÑ,а ће Ñ,и Ñ,,иÑ, јогурÑ, кад већ кркаш бурек, сÑ,и блесава?
- Ај Ð'рикс не сери него иди опери руке...
- Ево ево...

Ð"ва минуÑ,а касније...

- Лепо Ñ,и мирише сапун маÑ,ори, на свеже месо, Ñ...еÑ...е... Е рокно сам Ñ,и оног паука изнад каде, немаш појма колки је био, не знам како га ниси видо...

Мук. Чује се само Ð'риксијево мљацкање. УÑ...ваÑ,ио сам њен поглед, човече. Покушао сам да извадим сÑ,вар глупим шÑ,осом.

- Ма нема везе Ð'рикс, купићеш ми новог...

Ð'ез реакције. ПреÑ,ворила се у змију и обојици нам одгризла главе.